|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα σε όλους,
Πού μπορούμε να γεμίσουμε μπουκάλα με CO2; Σε καταστήματα Pet shop; ή μήπως υπάρχουν και άλλοι τρόποι; κόστος γενικά; |
|
||||
|
||||
![]()
Revival
Β. Αλεξανδρου 10 & Υμηττου Καισαριανη τηλ 210 7255011 7255012 revival@revival.gr http://www.revival.gr/ Φυαλες - Αναγομωσεις Co2 ΠΡΟΝOΙΑ ο.ε. ΛΥΣΙΑ 48 - Περιστέρι ΤΗΛ. 210.5720762 - 210.5768284 http://www.pronoia.gr/ |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!!!
Πολύ εξυπηρετικός... μήπως ξέρουμε και κοστολόγιο πάνω-κάτω; |
|
|||
|
|||
![]()
Με το κιλό πάει ... Εμένα στο μενίδι μου είχαν πάρει 4 ευρο τα δύο κιλά.
Για να μην σε κλέψουν: Να αδείασεις την μπουκάλα τελείως και να την ζυγίσεις άδεια. Αφού την γεμίσεις με τα κιλά που θές θα πρέπει η μπουκάλα να έχει συνολικό βάρος = αυτό που είχε όταν ήταν άδεια + τα κιλά που γέμισες. |
|
||||
|
||||
![]()
Που στο Μενίδι? Σου γέμισε την δικιά σου ή σου την άλαξε?
|
|||
|
|||
![]()
Μου γέμισε μία δίκιλη που είχα πάρει απο την πρόνοια...τώρα πάει και καιρός βεβαια κανένα 4 μηνο...και μπορεί να μην θυμάμαι καλά....πάντως θυμάμαι οτι η τιμή ήταν πολύ χαμηλή σε σχέση με κάτι 10 ευρο που είχα ακούσει στο forum κλπ....
αν θέλεις διεύθυνση να ψάξω να στην πώ...μόνο αέρια πουλάει το συγκεκριμένο μαγαζί.. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ...
ναι, καλό είναι να μην την αλλάξουν αλλά να στη γεμίσουν, μιας και συνήθως οι δικές μας είναι καινούργιες... |
|
||||
|
||||
![]()
Αν σου είναι εύκολο! Εκτός και αν μιλάς γι' αυτόν στην γέφυρα της Μεταμόρφωσης.
|
|||
|
|||
![]()
Είναι δίπλα στο σταβροδρόμι Τατοίου και Δεκελείας. Στην οδό μαργαρίτας είχα πάει. Μπορεί να είναι και ο ίδιος. Πήρα πριν λίγο και ρώτησα τιμή μου είπαν είναι 5 -6 ευρό το γέμισμα της δίκιλης...Αρα καλά θυμάμαι
![]() Αυτός είναι: http://www.oxygono.gr/contact.htm |
|
||||
|
||||
![]()
12.5 ευρα τα 5kg απο Προνοια πριν λιγες μερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και στα μαγαζια που κανουν αναγομωση στους πυροσβεστηρες.
5 euro τα 2κιλα.
|
||||
|
||||
![]()
εγω πληρωνω 8 ευρω την 2κιλη....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαφανής ¶λγη σαν μαλλί γριάς και σκούρινε σε κάποια σημεία το χαλίκι ? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 26-12-07 14:04 |
Ερώτηση για μπουκάλα CO2? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 11-12-07 15:36 |
Μπουκάλα CO2 | underwater | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 28-06-07 11:09 |
Ερωτήσεις για μπουκάλα | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 01-07-06 10:22 |
Μπουκάλα CO2 6kgr | Archon | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-06-06 00:04 |