|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά είμαι προς αναζήτηση "γρασιδιου" και έχω ψιλοπελαγώσει.
Καταρχάς η ερωτήση που ακολουθεί αφορούνε 2 ενυδρεία. Στο 5λιτρο έχω μια λάμπα Τ5 7 watt δηλαδή 1.2w/lt και στο 54 λιτρο έχω δύο λάμπες των 15 watt και φωτισμό 0.5555...w/lt Θέλω να βάλω "γρασιδάκι αλλά δεν ξέρω τι ακόμα. Είμαι ανάμεσα στα εξής 1)eleocharis parvula 2)micranthemum umbrosum Βασικά αυτά τα 2 Από λυπάσματα δεν ρίχνω τίποτα παρά μόνο όταν το θυμηθώ sera florena. Έχω επίσης και flourish excel αλλά μπορώ να πάω και σε diy CO2[πιστεύω ![]() Τι προτείνεται εσείς...? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως κρίνω αν η φωτοπερίοδος ειναι καλή για τα φυτά μου? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 05-12-07 12:02 |
Κάποια συμβουλή για τα φυτά μου? | pagasious | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-10-07 11:11 |
Πληγές κάτω από τα πτερύγια | sakis1976 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 27 | 27-12-05 12:02 |
Τα ψάρια μου τρώνε τα φυτά! | akis07 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 04-04-05 00:14 |
Εύκολα φυτά για όλα τα ενυδρεία. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:52 |