|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
![]() |
#1 |
Βοήθεια .σαλιγκάρια αγνώστου ταυτότητας
![]() Αξιολόγηση:
![]() Μόλις βρήκα σαλιγκαρια μικρα στο ενυδρείο μου .ειναι φυτεμενο
Από τι προέρχονται; από τα φυτα; ή από το θαλασινό χαλίκι |
|
Εμφανίσεις: 7480
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο τα φυτα.
Ειναι μερος του οικοσυστηματος, μην πανικοβαλλεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τα φυτα γιατι και εγω ειχα βρει και πολλαπλασιαζονται πολυ γρηγορα...αν θες βαλε κλοουν που τα τρωνε και δεν θα εχεις κανενα προβλημα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι λυση να βαλει καποιο ψαρι για να φαει τα σαλιγκαρια... 1. Δεν θα μπορεσει να τα φαει ολα(βασικα θα φαει ελαχιστα) και θα υποφερει σε μικρο ενυδρειο χωρις σωστες συνθηκες ... 2. Ποιο πολλα θα ποιασεις με διαφορες παγιδες... 3. Δεν υπαρχει λογος να τα πεταξεις εαν ειναι σε φυσιολογικο αριθμο ...Οταν ποια γινουν παρα πολλα τοτε ετοιμαζε παγιδες...
|
|||
|
|||
![]()
Οι clown δεν είναι πανάκεια. Καλύτερα να βρει τι ευθύνεται για τον άμεσο πολλαπλασιασμό των σαλιγκαριών. Τα σαλιγκάρια είναι μέρος του οικοσυστήματος
και είναι λάθος να προσπαθούμε να τα αφανίσουμε με χημικά ή άλλους τρόπους. Φίλε Ηλία μπορείς σε πρώτη φάση να φτιάξεις μια παγίδα. Θα δεις πως αν κάνεις μια αναζήτηση Αφού αφαιρέσεις πολλά μείωσε το τάισμα σου γιατί λογικά περισσεύει τροφή και αυτό συντελεί στην αύξηση του πληθυσμού. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σαλιγκάρια είναι ένας ζωντανός οργανισμός του ενυδρείου μας και νομίζω οτι δίνουν και αυτά το χρώμα τους σ'αυτο ΙMO. Πολλά απο αυτά βοηθουν και σε διάφορους τομείς του ενυδρείου. Στο δικό μου εμφανίστικαν πριν κανα μήνα και τα έχω λατρέψει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
σιγουρα δεν υπαρχει προβλημα με τα φυτά γιατι σε ενα απο αυτά εχει μια τρυπα στο φυλο που μιαζει με τρυπα απο σαλιγκάρι(φαινωνται οι ινες του φυλου)
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω & εγώ το ίδιο πρόβλημα.Έχει γεμίσει ο τόπος.Πήρα παγίδα αλλά επειδή το ενυδρείο είναι 60lt οπότε & τα ψάρια που έχω μέσα είναι μικρά, έμπαιναν μέσα & εγκλωβίζονταν.Έτυχε να πιαστούν μέχρι 3 ταυτόχρονα.Από το pet-shop μου είπαν ότι τα νεκρά σαλιγκάρια αυξάνουν τα NO3 & αν θυμάμαι καλά τα ΝΟ2 λόγω των συστατικών του κέλυφους.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκάρια | panagiotis265 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 21-04-08 12:31 |
Βρήκα Σαλιγκάρια | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 08-05-07 13:05 |
Σαλιγκάρια | Celda | Σαλιγκάρια | 58 | 17-11-05 15:29 |
Ξυλόριζα και αγνώστου είδους ασθένεια ή αυγά; | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-10-05 21:04 |
Σαλιγκάρια. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-08-04 03:37 |