|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!Θέλω να με βοηθήσετε και να μου πείτε οι έμποιροι τι είναι αυτά τα καφέ πάνω στο βράχο μου!Δεν είναι άλγη σας το λέω φαίνονται σαν κρεατάκια καφέ!Όσοι γνωρίζετε τι είναι κάνουν κακό στο ενυδρείο?Thanks!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶λγη είναι και μάλιστα από τις χειρότερες. Μπορεί να εξπαπλωθεί σε όλο το ενυδρείο. Με κάποιο τρόπο μπήκε στο ενυδρείο σου.
Η γνώμη μου είναι να βγάλεις τον συγκεκριμένο βράχο και να την βγάλεις. Να μην αφήσεις τπτ. Προσοχή έξω από το ενυδρείο και να πλυθεί ο βράχος έτσι ώστε να μην υπάρχουν υπολλείματα που θα παρασυρθούν και αλλού. Πιο δραστικά μέτρα είναι να βγάλεις τον βράχο έξω και να τον αφήσεις να ξεραθεί (να τον νεκρώσεις δηλαδή...). Σε ενυδρείο φίλου δεν με άκουσε και δυστυχώς έχει γεμίσει τώρα... http://www.reefland.com/rho/0905/medprod6.php
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σευχαριστώ πολύ φίλε για τη συμβουλή θα πάρω δραστικά μέτρα και ευτυχώς είναι είναι πάνω σαυτό το βράχο μόνο!Και κάτι ακόμα αν αφήσω το βράχο κανά 5ωρο εκτός νερού και ξεραθεί υπάρχει κίνδυνος να βγάλει καμία ουσία και να πάθει καμιά ζημιά το ενυδρείο!Επίσης άμα ρίξω γλυκό νερό και ψοφισουν όλα πάλι άφοβα τα βάζω όλα στο ενυδρείο μου δεν θα συμβεί τίποτα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν γίνεται έτσι.
Θα πρέπει να μείνει μέρες εκτός να ψοφήσει. Αλλά ο βράχος θα γίνει νεκρός. Μπορείς επίσης να βγάλεις τον βράχο και με ένα κατσαβίδι ή κάτι παρόμοιο να ξεφορτωθείς όλο το κομμάτι του βράχου που είναι η άλγη.
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης φίλε θέλω να σε ρωτήσω!Επειδή θέλω να νεκρώσω το βράχο αν το βάλω σε γλυκό νερό καυτό πειράζει και μετα από 5 μέρες το ξαναβάλω μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Καθολου...
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή το νεκρώνω με καυτό νερό και μετά από λίγες μέρες μπορώ να το ρίξω άφοβα ξανά μέσα σωστά?
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χρειάζετε μετά από αυτή τη διαδικασία πριν μπεί στο ενυδρείο να το ξεπλύνω με γλυκό νερό?Επίσης αν μείνει έξω στο μπαλκόνι για μέρες είναι ακίνδυνο?Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απαξ και νεκρωσεις το βραχο , τον κανεις μετα οτι θες ...αν μεινει εξω στο μπαλκονι , μετα απλα ξεβγαλε τον με νερο βρυσης και μπλουμ παλι μεσα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ!Με καλύψατε πλήρως!Ευχαριστώ πολύ!
------------------------- Και αν ψοφίσει ότι ζωή υπάρχει μέσα δεν θα βρωμίσει ο βράχος δηλαδή ότι μικροοργανισμοί υπάρχουνε μέσα και θα ψοφίσουνε δεν θα βρωμίσει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zagorakis : 27-09-08 στις 16:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην χαλάσεις όλο το βράχο και εφόσον βλέπεις ότι το "πρόβλημα" είναι μόνο σε ένα σημείο, καλύτερα βγάλε το βράχο έξω και σπάσε το συγκεκριμένο κομμάτι με την άλγη.
|
||||
|
||||
![]()
Αν ειναι η ιδια με αυτην που ειχα εγω σε εναν καινουργιο βραχο που ειχα βαλει,μηπως κανει δουλεια ενας LO;
Τουλαχιστον εμενα εκανε. Σαν τσαμπι με σταφυλια δεν ειναι αυτη που εχεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν είναι η bublle algae φίλε καμία σχέση!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτό; | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 21-02-08 16:50 |
Tι είναι αυτό; | chrisx | Δίσκοι | 8 | 23-03-07 20:39 |
Τι είναι αυτό;;; | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-11-04 04:16 |
Τί είναι αυτό? | x-nos | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 17-06-04 02:47 |