|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα.
μια ερωτηση ρε παιδια.σε τ5 ποια ειναι καλυτερη λαμπα για φυτα? να παρω arcadia plant pro? ευχαριστω. ο πετσοπας μου ειπε μια jbl 80w σε χρωμα κιτρινο και ειναι για φυτα. τιμη 45 ευρω.............................. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Χωρίς να έχω κάνει μεγάλη διατριβή στο θέμα λάμπας...Απο οτι ξέρω για τα φυτά οι καλύτερες λάμπες είναι αυτές που έχουν ροζ φως.... |
|
||||
|
||||
![]()
και έχεις απόλυτο δικαιο.
μήπως φίλε μου ήταν πολύ ανοιχτό πράσινο και όχι κίτρινο??? οι ροζ συνήθως βοηθάνε πολύ στη φωτοσύνθεση, και αυτή που λές κίτρινη είναι για να ενισχύει το πράσινο χρώμα των φυτών. εγώ έχω βάλει 2 ροζ και μία πράσινη. είμαι υπέρ ευχαριστημένος και από την απόχρωση φωτός και από την ανάπτηξη των φυτών μου......και της άλγης ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
Ποια? | jimmy19111977 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-04-08 12:38 |
Ποια αντλια? | vasilakis | Κυκλοφορία | 14 | 13-10-07 15:37 |
Ποια φυτά... | Strahos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-01-07 15:42 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |