|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει κάποιος εμπειρία από Alternanthera Lilacina;
Όπως φαίνεται και στην photo έχει βγει εκτός νερού και οδεύει προς το φωτιστικό. Να κλαδέψω ή να περιμένω το βάρος να καμπυλώσει τον κορμό και να τον "ρίξει" στην επιφάνεια (όχι ότι με πειράζει που βγήκε στην επιφάνεια ίσα-ίσα μου αρέσει, αλλά όταν φθάσει στο φωτιστικό λογικά να καεί) ;
|
||||
|
||||
![]()
χρησταρα μου,αστην,να τη χαρεις...αστην να βολταρει..!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mα εγώ κ. Πρόεδρε δεν... δηλαδή ... ούτε... να... δεν ξέρω πως βρέθηκε το ψαλίδι στα χέρια μου...
![]() ΟΚ την αφήνω, και αν μεγαλώσει θα την περάσω "έξω" από το φωτιστικό. Thanks για την απάντηση
|
|||
|
|||
![]()
Πριν μερικους μηνες στο μονομαχοενυδρειο μου, ειχα αφησει την Alternanthera να βγει πανω απο την επιφανεια. Ηταν πολυ ομορφη και αποφασισα να φτιαξω ενα προσθετο "καπακι" απο πλεξι. Αυτη ομως συνεχισε να μεγαλωνει ακομα και οταν εφτασε στην οροφη του καπακιου. Το προβλημα ηταν οτι το φως απο το φωτιστικο γραφειου δεν εφτανε στα υπολοιπα φυτα του ενυδρειου πλεον και αυτα αρχισαν να μαραζωνουν. Ετσι αποφασισα και την εκοψα παρολο που ετοιμαζοταν να ανθισει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν το κομμένο φύλλο το φυτέψεις πιάνει?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στο σημείο που την έχω δεν έχω πρόβλημα φωτισμού των υπόλοιπων φυτών. Αν όμως, όπως λες, συνεχίζει να "ανηφορίζει" κάποια στιγμή σίγουρα θα πρέπει να την κλαδέψω. Είδομεν...
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο φυτό!!Θα προσπαθήσω να βρώ κι εγώ να βάλω! Δε ξέρω αλλά τα κόκκινα φυτά είναι τρομερά και δίνουν ξεχωριστό τόνο στο ενυδρείο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε panaghs,
αν δεν βρεις, προς το τέλος του μήνα θα κλαδέψω οπότε μπορώ να σου στείλω εγώ (συννενοούμαστε μέσω pm)
|
||||
|
||||
![]()
Τέλεια φίλε μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
To θέμα είναι ότι όταν φτάσει πολύ κοντά στο φως θα αφυδατωθεί-ξεραθεί.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Αν υπάρχει καμιά άλλη ιδέα ....
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πλάσματα (!) γλυκού νερού (εκτός ψάρια) | puravlos | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 25-05-08 11:41 |
Τι γίνεται με τις ασθένειες εκτός νερού; Έχουν παρατηρηθεί μικρόβια σε ανθρώπους; | batman_gardiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 22-03-08 20:40 |
ALTERNANTHERA REINECKII | MINA | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 18-12-07 07:53 |
Alternanthera, ρίζες κατα μήκος του βλαστού | noe | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-11-07 00:49 |
Προβλημα με Alternanthera reineckii | Raven | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-11-07 00:19 |