|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ξεκίνησα στο χώρο του ενυδρείου πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Αυτή τη στογμή έχω 2 ενυδρεία. 1 γύρω στα 700λτ με κιχλίδες και 1 γύρω στα 120 φυτεμένο με ζωοτόκα. Το 2ο ενυδρείο έχω αρχίσει να το βαριέμαι λιγάκι. μου φαίνεται γενικά μονότονο. Θέλω να κρατήσω τα φυτά, γιατί είναι όμορφα, αλλά να πάω σε κάτι πιο ενδιαφέρον από θέμα ψαριού. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνω ένα species με colomesus asellus, αλλά δε μπόρεσα να βρώ πολλές πληροφορίες, ούτε και κάποιο μαζαζί που να τα φέρνει. ο χρόνος που μπορώ να αφιερώνω στο ενυδρείο είναι περίπου 3 ώρες μέσα στο σ/κ και περίπου 15 λεπτά καθημερινά. περιμένω ιδέες.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγγύηση εργοστασιακών ενυδρείων, μετά τι? | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 29-08-07 20:18 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |