|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασα απο το heiko bleher οτι προτινει για υλικα φιλτρανσης siporax και λαβα και οτι την λαβα την συστηνει..Ε και επηδει εγω εχω μικρη θηκη υλικων..Θελω να σας ρωτησω αν κανει η λαβα απο την hydor που εχω παρει παλαιωτερα
![]() ![]() ------------------------- ![]() ![]()
Φιλικά, Θοδωρής Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Teo : 13-07-08 στις 10:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Λεγεται οτι η λαβα μεσα σε συνεχη ροη νερου, βγαζει "σκονη", που μπορει να μπει στα βραγχια των ψαριων και να κανει ζημια. Στην πραξη δεν τοχω δει να αναφερεται πουθενα, και πριν τα πιο προσφατα τεχνολογικα ανεπτυγμενα υλικα φιλτρανσης, επι δεκαετιες η λαβα ηταν αγαπημενο υλικο φιλτρανσης χιλιαδων χομπιστων (και μη).
|
|
||||
|
||||
![]()
το λεω επηδει δοκιμασα λαβα..Και ψιλο τρομαξα με αυτα
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πάρε substrat pro eheim
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ φιλε θα ψαξω να παρω!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Η πετρα (διακοσμητικη) απο λαβα, μπορει να δημιουργησει και αυτη το προβλημα της "σκονης"?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα πρεπει να υπαρχει αρκετη ροη η πανω της η να να διαχεεται κοντα της για να συμβει κατι τετοιο...αλλα και παλι... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οχι,εχω αρκετα χρονια χωρις κανενα προβλημα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανθρακας vs αλλο βιολογικο υλικο | Marvin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 08-04-08 15:50 |
Ερωτηση για αναγκες φιλτρανσης | orck | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-12-07 17:30 |
Οικονομικό Υλικο για φιλτρο | Zorba_The_Freak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 42 | 27-10-07 14:08 |
λαβα σε bettoενυδρειο? | prodigy | Bettas | 14 | 23-09-06 02:19 |
Πετρεσ Απο Λαβα Στο Ενυδρειο Μου | tolis 67 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 4 | 10-02-06 15:23 |