|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:52cm μηκος,32cm υψος και 20cm πλατος Όγκος:περιπου 30 λιτρα καθαρα Κατηγορία: Φυτά:Limnophila sessiliflora,Hydrocotyle leucocephala,java moss,christmas moss,ceratophylum demersum,Hygrophila corymbosa "siamensis",πιστια στρατιωτες Ψάρια / ¶λλα είδη:Μονομαχος Διακοσμητικά υλικά: drift wοοd,χαλικι σκουροχρωμο (οχι πολυ ψιλο,5cm ποντους) Φόντο:Αφησα αρχικη Φωτισμός:την αρχικη λαμπα (δεν ξερω watt και ειδος) Καλα ντε μην με βαρατε! Διάρκεια φωτισμού:10-11 ωρες καθημερινα Φιλτράρισμα: Εδω εχω μειωνεκτημα αφου ειναι R3-380 AC 220~240v 50Hz 8W Qmax:600L/hour !! Θερμοστάτης:50 watt Λίπανση:Τιποτα μεχρι στιγμης ας ελπιζω να μην χρειαστει! Παροχή CO2:Οχι Παράμετροι: pH:8 προς 7,5 δεν μπορω να το καταλαβω εντελως! Γενική σκληρότητα (GH):8 οριακα ειμαι ![]() Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 και εδω οριακα ειμαι ![]() Αμμωνία (ΝΗ3):Ακομα δεν εχω κανει αλλα απο εβδομαδα θα κανω! ![]() Νιτρώδη (ΝΟ2):0 καλο ελπιζω! Νιτρικά (ΝΟ3):Ουτε εδω δεν εχω κανει ακομα απο εβδομαδα! ![]() Αλλαγές νερού:30%-40% μια φορα την εβδομαδα (κατα προτημιση κυριακες!) Θερμοκρασία:27-28 Βα8μους (για το καλοκαιρι μονο!) ![]() ¶λλες πληροφορίες:--------------------------------- Παιδια οι φωτογραφιες ειναι απο κινητο μην βαρατε! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρησεις για Μονομαχοενυδρειο??? | kazas | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 17-07-08 15:33 |
Νεο μονομαχοενυδρειο.. Λιγη βοηθεια.. | boom | Bettas | 8 | 24-04-08 10:27 |
καινουργιο μονομαχοενυδρειο!!! | kourba | Bettas | 4 | 08-01-08 19:28 |
Μονομαχοενυδρειο Χ2 | imichal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-12-07 14:58 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |