|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
θέλω να αφαιρέσω το διοξείδιο από το δοχείο που μάζεψα από την αλλαγή νερού του ενυδρείου μου, για να μετρήσω το πραγματικό μου ΡΗ.
Ποιό είναι το σωστό? Να αφήσω το νερό μόνο του για κάποιες μέρες Ή να βάλω αεραντλία για να διώξω το διοξείδιο πιο γρήγορα? Κάποιος μου είπε ότι βάζοντας αεραντλία δίνει λάθος μέτρηση του ΡΗ. ισχύει αυτό? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τρόπος αφαίρεσης χλωρίου από το νερό, είναι σωστός ? | Τάκης | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 23-10-13 17:27 |
¶θραυστος πλαστικός λαμπτήρας καλύτερος και από τα LED | genecr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-12-12 13:44 |
Καλύτερος συνδυασμός λαμπών για φυτεμένο | el.stel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 39 | 27-01-11 13:43 |
Τρόπος αφαίρεσης σιλικόνης! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 27-12-08 21:25 |
Επιλογή "καλύτερου ενυδρείου" με πλάτος απο 80 έως 95 cm | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-09-07 21:00 |