|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας.
Εχω ενα 60αρι (καθαρο 60 λιτ) και θελω να το κανω Αφρικανικο βιοτοπο. Επειδη ομως απο Αφρικανες δεν εχω μεγαλη σχεση θα ηθελα καταρχας να μου πειτε αν υπαρχει καποιο ειδος που μπορει να ανταπεξελθει στα λιτρα μου. Θα σας πω μερικα που βρηκα και ισως ειναι ικανα να ζησουν αξιοπρεπως στα λιγα αυτα λιτρα. 1)demasoni 2)pearly ocellatus 3)neolamprologus multifasciatus 4)maylandia livingstonii 5)lamprologus ocellatus Δεν εχω απαιτηση να βαλω πολλα,και 2 αρκουν αρκει να μου πειτε οτι ειναι εφικτο... Σας ευχαριστω... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
60 λιτρα για καρχαριακια | giannio1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-05-08 04:08 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Θαλασσινο 60 λιτρα? | epistimon | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 15-04-07 12:44 |
60 Λιτρα Φυτεμενο-Προτασεις? | Cydox | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-03-06 12:01 |