|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
-Διαστασεις 80χ30χ40.
Καμια ιδεα για το τι να βαλω?
|
||||
|
||||
![]()
killifish αμα εχεις γενικα και ορεξη στηστο φυτεμενο και παρε απο ebay αυγα να τα εκολαψεις απλα η περιοδος δεν ειναι η καταλληλη απο σεπτεμβρη και μετα ειναι φοβερα ψαρακι που θα σε ανταμειψουν με τον καλυτερο τροπο
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κωστα ευχαιστω για την ιδεα...
![]() -Επειδη πηγαινοερχομαι Θεσ/κη τον τελευταιο καιρο βλεπω τους οριζωνες και συνεχεια μια ιδεα γυροφερνει το μυαλο μου....να βαλω φυτα ριζια κανοντας σειρες(για την ακριβεια 3 σειρες με φυτα) ωστε να μοιρασω το ενυδρειο (καθετα στο μηκος)σε 4 τμηματα φτιαχνοντας τεχνητους τοιχους με τα φυτα και να βαλω 4 μονομαχους... -Βεβαια η υπαρξη εξ.φιλτρου ειναι δεδομενη ωστε το σπρευ μπαρ να "πιανει" και στα 4 διαμερισματα.Επισης σκεφτομαι το υψος του νερου να ειναι περι τους 30 ποντους αφου τα ριζια ειναι υδροφιλα. -Τι λετε, πως σας φαινετε σαν ιδεα?
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη ιδεα ακουγεται(καλυτερη και απο τη διακια μου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
έχω την εντύπωση ότι οι μονομάχοι στη φύση ζούνε και σε οριζώνες. διορθώστε με αν κάνω λάθος.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτοτυπο. δυο σε ενα . και χομπι και παραγωγη. βλεπω σε λιγο καιρο αγγελια χαριζεται ποσοτητα ρυζιου.χαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
έχω κάνει κάποια στιγμή το ίδιο με μπαμπού...μεγάλη επιτυχία
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παντως για καλο και για κακο θα εβαζα και σιτα στα χωρισματα για να ειμαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει περιπτωση να εχουμε αψημαχιες
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεες για συνδυασμους τετρα | samer | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-04-08 11:06 |
Προετιμασια νερου... ιδεες???? | DiscusBoy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-11-07 08:11 |
νεο ενυδρειο-θελω ιδεες | joys | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 16:25 |
πλανο ενυδρειου-βοηθεια για ιδεες | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 16-01-07 17:46 |
ιδεες...? | GODLIGHT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 01-03-06 21:29 |