|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το προβλημα ειναι το εξης δεν θελω(μπορω) να βγαλω ρευμα στον χωρο που θα κανω την νεα λιμνη μου. ειμαι σε μικρη πολυκατοικια με αυτονομη πρασια το καθε διαμερισμα αν βγαλω ρευμα απο το μπαλκονι θα φενονται καλωδια =χαλαει η αισθητικη της πολυκατοικιας(θα φαω ξυλο, οξια-καρυδια δε ξερω!!!) οποτε λεω αν ξερει κανεις τροπο να εχω καποιου ειδους ρευμα για να εχω αντλια στην λιμνη. Με μπαταρια υπαρχει τροπος? να την φορτιζω καπως κτλ μπορω που και που να κατεβαζω ρευμα απο μπαλκονι για φορτιση
![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αυγα σκαλαριων σε Μπλε του Μεθυλενίου χωρις φιλτρο. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 25-09-16 18:10 |
Fish-Only με πατεντα!!!!!!!!!! | sak | Fish Only | 21 | 28-04-09 23:11 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ! στρώσιμο με ή χωρις φυτά? με ή χωρις αμμο και πέτρες? | sakisballoons | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 20-12-07 13:09 |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Συμβουλη για χρηση λαμπας σε φυτεμενο | andreasp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 26-04-06 09:58 |