Εδώ και 2 μήνες περίπου έβαλα στο ενυδρείο μου, 50 λίτρων, 2 αγγελόψαρα και 1 pleco, αρκετά μικρά και ξέρω ότι θα πείτε ότι είναι πολλά για τα λίτρα μου αλλά προς το παρόν δεν έχω κανένα πρόβλημα, μεγαλώνοντας πιθανότατα θα στήσω μεγαλύτερο ενυδρείο!!
Στο ενυδρείο λοιπόν έχω 6 annubias nana, από τη στιγμή που μπήκε ο pleco όμως δεν έχω καθόλου μα καθόλου άλγη! Επειδή ανησυχούσα ότι ο pleco χρειάζεται περισσότερο φαγητό, αγόρασα ταμπλέτες άλγης και του ρίχνω 1 κάθε 3 μέρες το βράδυ περίπου 1 ώρα αφού κλείσω το φως.
Και ιδού το πρόβλημα:
Τα λαίμαργα αγγελόψαρα καταλαβαίνουν κατευθείαν ότι η ταμπλέτα μπήκε στο ενυδρείο, την "οσφρίζονται" και πέφτουν με τα μούτρα να τη φάνε!!! Τσιμπάει και κάτι ο pleco βέβαια αλλά δεν ξέρω αν του αρκεί...

Επειδή συνήθως μετά κοιμάμαι, το άλλο πρωί τα 2 αγγελόψαρα έχουν κοιλιά ελέφαντα!!!!!!!! Φοβάμαι μήπως πάθουν τίποτα με τόσο πρήξιμο!!!
Τί να κάνω??? Δεν ξέρω καν αν ο pleco τρέφεται αρκετά! Υπάρχει κάποιο άλλο σκεύασμα για να τον ταΐζω, ή ίσως να αυξάνει την άλγη ώστε να έχει να φάει περισσότερο και να μη του το τρώνε? Μήπως κάποια άλλη λύση???