|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ενυδρειο 200lt και εχω το φιλτρο το xs4 της rena.
Στον σωληνα εξοδου του φιλτρου εχω συνδεσει το UV και μετα το reactor της aquamedic τον 1000αρι. Αυτα ειναι συνδεδεμενα μετα την εξοδο του φιλτρου. Τωρα που πιασαν οι ζεστες σκεφτομαι να απαλαγω απο τα ανεμηστηρακια και να βαλω ενα chiller της aquamedic που εχω καβα για ενα επερχομενο ενυδρειο που θα φτιαξω μετα το καλοκαιρι. Ολα αυτα μπιανουν στην εξοδο του φιλτρου; Το chiller εχει δικο του κυκροφοριτη; Μειωνετε καθολου με ολα αυτα επανω η ενταση ροης της εξοδου του φιλτρου; ------------------------- δεν ξερει κανεις? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 01-06-08 στις 14:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπιχλα στο ξεκινημα του φιλτρου | kwnstantina | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 15-03-08 16:42 |
σωλήνα παροχής διοξειδίου | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 06-11-07 00:12 |
Επιλογή κατάλληλου σωλήνα | angel1984 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 15-02-07 02:43 |
Πολλά μαύρα στίγματα πάνω στο ψάρι (???) | manoussos | Malawi | 2 | 11-01-07 17:38 |
¶λγη από το σωλήνα του φίλτρου? | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 22-12-05 11:29 |