|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πριν μήνες είχα βάλει λίγη riccia στο ενυδρείο σε πλέγμα..
Δεν είχα όμως CO2 και καλό φωτισμό και την ξήλωσα.. Τελευταία όμως που έχει στρώσει ο φωτισμός και το CO2 ξηλώνω κάθε μερικές μέρες riccia που μπλέκεται στα tenellus, umbrosum, parvula.. Φαίνεται οτι κάπου είχε ξεμείνει κάποιο κομματάκι Τι να κάνω ;;; Θέλω να την αφανίσω ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
να τη δωσεις σε μενα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι και τόσο εύκολο , έχει παιδέψει πολύ κόσμο. Ένας τρόπος είναι πριν κάνεις αλάγή νερού , ξεσκαλώνεις με την μακριά τσιμπίδα ότι μπορείς (με κλειστά φίλτρα) και μετά σιφωνάρεις από την επιφάνεια ότι επιπλέει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ' εμένα επανεμφανίστηκε μετά από μήνες (χωρίς να έχει γίνει προσθήκη καμία στο ενυδρείο).
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει ελπίδα με excel ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Με excel απ οτι θυμαμαι οχι, αλλα με οξυζενε σιγουρα ναι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να δώσεις λίγες πληροφορίες για την μέθοδο αυτή;
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε εδω http://www.malawicichlidhomepage.com...de_greek1.html
Εκτος απ την πρασινη τριχωειδη διαλυει και τη riccia και καποια αλλα φυτα...Δοσολογια εχω δοκιμασει και αρκετα μεγαλυτερη απ αυτη που λεει χωρις προβλημα. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τώρα μένει να σκεφτώ αν τελικά θα προχωρήσω ή όχι.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eίναι τόσο άσχημο φυτό η riccia ρε παιδιά?
¶λλη κάνουν τάματα να τους πιάσει και εσείς την πετάτε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶σχημο δεν είναι ΙΜΗΟ κανένα φυτό από εκεί και πέρα σημασία έχει το τι θέλεις και πως θέλεις να είναι το ενυδρείο σου!
Για κάποιους π.χ. η άλγη είναι στοιχείο που απαιτείτε στο ενυδρείο τους !
|
|||
|
|||
![]()
Απλά πλέον το tenellus και η parvula δεν φαίνονται...
Πάνε τα γρασίδια μου.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφαίρεση άλγης? | x-nos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 13 | 03-04-08 14:35 |
Αφαίρεση σιλικόνης Juwel | crazyio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 15-12-07 20:50 |
Αφαίρεση πλαστικού κουτιού φίλτρου / Τη βοήθεια σας. | manoussos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 20-10-06 13:20 |
Γκαραντίνα (για τα πάντα;) | gemini_str | Δίσκοι | 13 | 10-11-05 14:14 |