|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.Διάβασα τις πιθανές αρρωστιες των χρυσοψαρων αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι εχει το δικο μου!Εχω δυο χρυσψαρα σε 54 λιτρα και το ενα ειχε βγαλει το καλοκαιρι κατι εξογκωματα στο κεφαλι ασπρου χρωματος.Με αλατι και ανεβασμα θερμοκρασιας φυγανε αλλα τωρα εχει ξαναβγαλει και εχει πρησμενη κοιλια και ισως να εχουν εξογκωθει λιγο τα ματια του.Τι φαρμακο να βαλω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτογραφία θα βοηθούσε πολύ περισσότερο... Και επίσης να συμπληρώσεις και την φόρμα που υπάρχει στην κατηγορία ασθένειες.
|
|
||||
|
||||
![]()
γραψε εδω Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού
και παρε υπ'οψην σου και αυτο φόρμα για καλύτερη διάγνωση ασθενειών μπορει να εχεις περισσοτερη ανταποκριση ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι Guppy?? | vassilis23 | Ζωοτόκα | 11 | 14-02-07 23:13 |
Είναι ή δεν είναι??? | stydio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 10-01-07 18:35 |
Είναι καλά...? | Carebean pirate | Δίσκοι | 44 | 16-09-06 17:31 |
Γεια σας. Είμαι καινουριος! Είναι κανείς εδώ?!!? | kflynt2005 | Χρυσόψαρα | 2 | 15-01-05 03:11 |