|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους.επιτελους εβαλα ψαρακαι μεσα.μου εδωσε ο χρηστος.6 μικρα κριμπς.εβγαλα το καραβι το κοχιλι και την νεκροκεφαλι και πηρα ξυλα που μου ειπε εβαλα και καρυδα και 2 φυτα.τωρα θελω να βαλω πετρες.μπορω να βαλω πετρες δικες μου??????????πρεπει να της βρασω καλα????????ποσες φορες φορες για να μην εχω καποιο προβλημα μεσα στο ενυδρειο μου.ευχαριστω
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ρώτα τον Χρήστο τι απαιτήσεις έχουν τα κρίμπς σε νερό. Σκληρό ή μαλακό; Και μετά θα δούμε τι θα κάνεις με τις πετρούλες!
|
||||
|
||||
![]()
Τα κριμπς ειναι οκ και με νερο βρυσης.....
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm |
|
||||
|
||||
![]()
θέλουν μαλακό νερό...
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/kribensis.htm -------- ηλία μαζί ποσταραμε....
|
||||
|
||||
![]()
Ε, τότε δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βάλει και ασβεστολιθηκές πέτρες! Έτσι δεν είναι; Η καλού κακού να μην βάλει;
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη επειδη δεν καταλαβα.δηλαδη μπορω να βαλω δικες μου πετρες?????????
|
||||
|
||||
![]()
δεν κανεις το τεστ με το ακουαφορτε στης πετρες, να εισαι σιγουρη?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτό που εννοεί ο aaooooll είναι πως ρίχνεις στις πέτρες λίγο κεζάπι και αν αφρήσουν είναι ασβεστολιθηκές. Αν οχι τότε δεν είναι και επειδή εμείς έχουμε ήδη αρκετά σκληρό νερό από το δίκτυο καλά θα είναι τελικά οι πέτρες που θα βάλεις να μην αφρίζουν. Υ.Γ. πρόσεξε στο σημείο που θα ρίξεις το κεζάπι και έιναι καλά καθαρισμένες οι πέτρες από χώματα και άλλες ξένες ουσίες!
|
||||
|
||||
![]()
δηλαδη θα της πλενω θα της βρασω και μετα θα ριξω κιεζαπ????????????
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν αφρίσουν οι πέτρες σου, μην τις βάλεις καλύτερα.
|
||||
|
||||
![]()
θα το κανω αλλα ποσες πρεπι να βαλω μεσα??????????
|
||||
|
||||
![]() Αυτό εξερτάται από εσένα. πόσα ψαράκια πήρες;
|
||||
|
||||
![]() ------------------------- 6 μικρα μου εδωσε
![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 07-05-08 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κωσταντινα σου ευχομαι καλο ξεκινημα και οτι καλυτερο στα ψαρακια σου και το ενυδρειο σου απο οτι σε γνωρισα απο κοντα καταλαβα οτι θα εισαι καλη μαμα για τα κριμπς.Με αργα και σταθερα βηματα και με την σωστη ενημερωση του GAB θα κανεις ενα ενυδρειακι φανταστικο καλη συνεχεια και οτι αποριες εχεις μην διστασης να ρωτησεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα και θα ειμαι παρα πολυ καλη μαμα να εισαι καλα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου κωνσταντινα και απο εδω...
![]() φυτα..ξυλα..και καποιες πετρες μπορουν να κανουν ενα πολυ αρμονικο και λειτουργικο συνολο...
|
||||
|
||||
![]()
Προσπάθησε όσο μπορείς να κάνεις ένα σχεδιασμό των πετρών στο μυαλό σου, ωστε να μη κάνεις συνεχόμενες αλλαγές, γιατί ταράζονται τα ψάρια. Ωραία αίσθηση δίνει αν πάνω σε κάποιες πέτρες βάλεις καμιά ανούμπια, την οποία δένεις πάνω με πετονιά και σιγά σιγά ποιάνει. Απλά πρέπει να τσεκάρεις ότι τα ψάρια σου δε τρώνε ανούμπιες. Αν και από ότι ξέρω, η ανούμπια είναι από τα φυτά που δε τα τρώνε εύκολα τα ψάρια.
|
|
||||
|
||||
![]()
ασα ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθια δεν ξερω ακομα τι πετρες να βαλω μεσα.και δεν ξερω τι χρωμα να βαλω???????????????????//
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nεα Ψαρακια ?!? | gtsia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 31-03-08 19:26 |
Τι ψαρακια ειναι? | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 21-02-08 13:58 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |