|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ερωτησεις:
1)αν και στο petshop ειχαν να μου δωσουν χωμα, αυτος επεμενε να βαλω μονο χαλικι γιατι αρκει λεει για να πιασουν οι ριζες. απο που θα φανε τα ερμα τα φυτα? πετρες μονο ο κουταλιανος τρωει. τι να κανω? 2)υπαρχει φυτο που θα αναπτυσετε μεσα και εξω απο το ενυδριο? εχω μεγαλο τραπεζι και σκευτομαι κατι σαν τον κισο. οτι κανει μεσα στο ενυδριο και μετα να "χυθει" εξω. εχει κανει/ ξερει κανεις κατι παρομιο? 3) μου ειπε να βαλω σκουρο πατο. δηλαδη μαυρες πετρες γιατι οι αλλες στρεσαρουν τα ψαρια. αυτος ειχε ανοιχτοχρωμες πετρες γιατι λεει οτι ειναι μαγαζι και τα θελει σε ωραια λεζαντα για να τα πουλαει. αλλιως και αυτος θα τα ειχε σκουρες πετρες.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδριο tropheus | Panis | Tanganyika | 6 | 16-12-07 13:07 |
νεο ενυδριο | monomaxos_lover | Ζωοτόκα | 14 | 23-08-07 10:20 |
ΘΟΛΟ ΕΝΥΔΡΙΟ | ΣΑΡΚΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 15-12-04 09:21 |
Νεο ενυδριο | Lary | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 26-11-04 01:35 |
ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΙΟ - Ηγουμενίτσα | kassianhv | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-09-03 03:59 |