|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Χαίρεται,
έπεσε στα χέρια μου το παρακάτω υλικό Hyperseal 30A στις οδηγίες του που μπορεί κανείς να τις βρεί εδώ http://www.izomarket.gr/documents/Hyperseal-30A.pdf αναφέρεται εκτός των άλλων ότι "είναι κατάλληλο για πόσιμο νερό, αντέχει στην υδρόλυση" Το ερώτημα μου είναι αν θα ήταν ασφαλές να χρησιμοποιηθεί σαν επικάλυψη κοματιών φελιζόλ για την δημιουργία 3D Background. Εγώ έχω σε γκρί απόχρωση, αλλά πρέπει να βγαίνει και σε μαύρο και σε λευκό, οπότε θα μπορούσαν να γίνουν ωραίοι συνδιασμοί. Παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει ή αν έχει κανείς χρησιμοποιήσει σφραγιστικό (όχι αφρό) πολυουρεθάνης για παρόμοια χρήση, ας απαντήσει... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μακετα για 3d Background.για Malawi Tank | iki28 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-01-08 09:03 |
Κατάλληλο ενυδρείο για υψηλών απαιτήσεων | Theokyr | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 24-09-07 14:55 |
Ποιό σύστημα είναι κατάλληλο για τον φωτισμό. | KIRKMAN | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 03-05-06 00:42 |
ερώτηση για κατάλληλο υπόστρωμα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 19-04-06 09:55 |
ενυδρείο κατάλληλο για 2 χρυσόψαρα | drakoulis | Χρυσόψαρα | 2 | 24-10-05 22:44 |