|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
meta to upomonetko strosimo 41 meres eimmai etoimos na balo psaria...exo skeftei tou eksis syndiasmous(na mou peite ama einai symbath)
1)6 tigrakia+4 cory 2)ena kopadi neon/cardinals + 1 dwarf gourami kai 4 cory 3)ena zeygari pearl gourami +saligarakia ps:sorry gia to greeklish problima me pc ....sorry ps1:enydreio record 70 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου πρότεινα το συνδυασμο 2 αλλά χωρις το γκουραμι που ειναι ασιατικό ενω τα υπόλοιπα Ν.Αμερικής...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα ελεγα 10 νεον-καρδιναλιοι και 4-5 cory.Αντε και κανενα κιτρινο σαλιγκαρακι ή γαριδουλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
kanoun douleia ta cory me thn algh?...
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tα cory Τάσο δεν τρώνε άλγη.
Αλλά κυριώς υπολείματα τροφών που δεν έχουν φάει τα άλλα ψάρια. Μπορείς να τα ταίζεις επίσης δίσκια. Για άλγη μπορείς να πάρεις πλεκό αλλά ανάλογα με τα λίτρα και το είδος ή γαρίδες ή SAE ή σαλιγκάρια...υπάρχουν και άλλα βέβαια τα οποία δεν τα έχω αναφέρει. |
|
||||
|
||||
![]()
posa sae se ayta ta litra ama bgalo ta cory?
|
|
||||
|
||||
![]()
γραψε και κανενα ελληνικο ρε φιλε μας εβγαλες τα ματια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
sorry exo problima me pc kai den ta metatrepei..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η αλγη δεν καταπολεμειται με αλγοφάγα, απλά περιορίζεται.
Εγω στη θεση σου θα εβαζα μονο κανενα σαλιγκαρι... |
|
||||
|
||||
![]()
eyxaristo ek ton proteron...sorry gia greeklish...
------------------------- genika 8a morousa na balo se kopadi opio idos tetras 8elo??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tasinio : 26-03-08 στις 15:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα tetras με ίδιες απαιτήσεις ναι!
Υ.Γ. Μια πιθανότητα να στρώσει το Pc σου με τα greeklish -> ανοιξε το outlook express και κλείστο (το outlook) και ξαναδοκίμασε αν γίνεται η αλλαγή απο Ελληνικά σε Αγγλικά και το αντίθετο.
|
||||
|
||||
![]() Τα προβληματα ειναι για να τα λυνουμε.. Και μεις εχουμε προβλημα ετσι οπως γραφεις.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν τρώνε όλες τις άλγες (είδη) τα SAE ούτε φυσικά υπάρχει και κάτι που να τρώει τις άλγες όλων των ειδών από όσο γνωριζω.
|
||||
|
||||
![]()
Έκαστος στο είδος του: τα σαλιγκάρια θα καθαρίσουν την άλγη από τα τζάμια και από κάποια φυτά, οι SAE δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουν τριχοειδή άλγη, και οι γαρίδες θα καθαρίσουν τις άλγες των φυτών... Διαλέγετε και παίρνετε...
Οι SAE, υπόψιν, γίνονται μεγαλούτσικοι (περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ) αλλά είναι υπέροχα ψαράκια...
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα ήμουν και τόσο σίγουρος για την τριχοειδή!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα παιδια το γυρισα σε ζοωτοκα...Ενα ζευγαρι ξιφοφοροων και 3 γκαππυ και εναν pleco Panaque L104...Και 2 κορυ ταιριαζουν..?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 01-04-08 στις 11:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Tα δικά μου μάλλον έχουν γούστα που με βόλεψαν αφάνταστα όταν τα έβαλα (μικρά σε ηλικία) στο ενυδρείο. Την εξαφάνισαν σε 4 μέρες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ήταν το είδος της τριχοειδούς που τους άρεσε γι' αυτό!
|
||||
|
||||
![]()
Και εμένα το ίδιο, αλλά και από τα φυτα, και από τα τζάμια..... δυστυχώς έχασα κάποια..!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tora poy to pasxa tha lipso gia 4 meres,ta psaria | maria-paok | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 08-04-04 20:39 |
pou mporo na vro spania alla se prosites times psaria?? | afrodite | Γλυκό νερό - Γενικά | 66 | 14-10-03 15:15 |