|
||||
|
||||
![]()
Συνολο 7 μικρα.....Τα 5 μου τα εδωσαν μαζι με τους γονεις τους γιατι ο φροντιστης τους εφυγε για επαγγελματικους λογους στην Αμερικη....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άντε με το καλό να ζήσουν όλα και να δεις και πολλά άλλα μικρά
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητηρια, ευχομαι να μεγαλωσει η αποκια τους και να τα δεις εν δραση, η οποια ειναι απολαυστικη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ξαναγεννησαν!!!! Εχω καταφερει να μετρησω μεχρι και 14 μικρα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια!!!! Άντε και με περισσότερα.....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζουν αυτά τα ψάρια!!!! Κ τα σαλιγκάρια!
Hλία τα φροντίζεις καλά για αυτό και γεννάνε. Ελπίζω όταν επιστρέψω να έχει μείνει τίποτα κ για εμένα! Χαιρετίσματα σε όλους από San Antonio USA! |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΠΡΆΒΟ
θα επιβιώσουν τα πιο δυνατά και στις επόμενες γέννες θα βλέπεις και πιο πολλά μικρά άντε με το καλό να πάνε όλα καλά και να ζήσουν όσα περισσότερα γίνεται από εδώ και πέρα οι γέννες θα είναι συνεχόμενες για πολλά μικρά λέμε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μικρα killifish!!!!! | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 08-03-08 02:15 |
λιπασμα+ μικρα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 4 | 25-09-07 16:17 |
Μικρα αυγουλακια | dianik06 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-07-07 22:05 |
Μικρα Guppies | stigma98 | Ζωοτόκα | 15 | 05-05-06 13:00 |