|
||||
|
||||
![]()
σκεφτομαι να αγορασω το παρακατω ph meter, το εχει καποιος απο εσας να μου πει την γνωμη του.
αν υπαρχουν αλλες προτασεις για κατι αναλογο ή αν καποιος πουλαει, εδω ειμαι. ![]() ![]() Specifications: Measure range: 0.00~14.00 PH Resolution: 0.01PH Accuracy: ±0.1PH (| T1 - T2 | <5°C) ±0.2PH (| T1 - T2 | >5°C) (T1 -- The environment temperature) (T2 -- The test liquid temperature) Operating Temperature: 0°C~50°C Power Supply: DC 6V Dimension: 112mm x 86mm x 57mm Weight: 345g http://cgi.ebay.com/pH-Meter-Power-A...ayphotohosting |
|
||||
|
||||
![]()
το probe αλλαζει?αμα αλλαζει ειναι μπομπα μια χαρα
|
||||
|
||||
![]()
replaceable=μπορεις να το αλλαξεις........
αν το παραγγειλεις θελω και εγω 4 κομματια......αν θες το κανουμε μαζι για να γλυτωσουμε μεταφορικα.....Επισης δες αν εχει και ηλεκτροδια ωστε να εχουμε καβαντζα....
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξεκινήσετε καμιά ομαδική είμαι μέσα για 2 κομάτια και αν δίνει και έξτρα ηλεκτρόδια θέλω 2 για το ράφι, φυσικά αν έχει, όπως είπε και ο Pritanis
|
||||
|
||||
![]()
Αν ναι και εγώ ένα +έξτρα ηλεκτρόδιο .
|
|
|||
|
|||
![]()
κι εγώ είμαι μέσα γισ ένα
|
||||
|
||||
![]()
Να θυμισω οτι τα ηλεκτροδια στο ραφι δεν πρεπει να μενουν και πολυ γιατι χαλανε επισης...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν είναι σε πολύ καλή στεγανή συσκευασία πάλι χαλάνε? Αν είναι μικρή η διάρκεια ζωής τότε να μην πάρουμε τα έξτρα ηλεκτρόδια, ανάλογα φυσικά και για το πόσο κοστίζουν.
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
βρε παιδια δεν το εχει καποιος απο εσας να μας πει την γνωμη του?
θα περιμενω λιγο εως να μαθω κατι περισοτερο. οταν ειναι να κανω την αγορα θα το πω για τυχον ενδιαφερομενους. |
|
||||
|
||||
![]()
Για τη διαρκεια ζωης των ηλεκτροδιων, ο βασικοτερος παραγοντας ειναι η ποιοτητα τους. Τα περισσοτερα (υγρου τυπου) ερχονται σε διαλυμμα KCL. Αν αυτό στεγνωσει, καταστρεφεται γρηγορα.
Ας πουμε οτι 6 μηνες ειναι το οριο για το ραφι.. Απο την αλλη ειναι πλεον αρκετά φτηνά, οπότε και να χαλασει πιο γρηγορα δεν πολυπειραζει. Απλα να μην εχουμε πανω απο ενα σε stock. Τεχνολογικά το δυσκολο σημειο στα phμετρα ειναι το ηλεκτροδιο. Τα υπολοιπα ειναι πλεον ευκολα, οποτε ειναι απιθανο καποιο μοντελο να μην ειναι καλό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tds meter | thanpapa | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 10-04-07 08:28 |
TDS METER οδηγιες? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-11-06 12:20 |
DIY EC/TDS meter | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-02-06 01:40 |
ph- meter | immerback | Λοιπός εξοπλισμός | 4 | 07-02-05 20:54 |
Βοήθεια με PH meter | Gorgi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 25-10-04 02:35 |