|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
κανοντας το τεστ της sera για να βρω τα επιπεδα αμμωνιας στο νερο μου βρηκα οτι υπαρχει περιπου 0,5mg/l.....υπαρχει καποιος τροπος να το μηδενισω....??????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγες νερου...
το φιλτρο σου ειναι στρωμενο?
|
||||
|
||||
![]()
κανω και συχνες αλλαγες νερου 20-30% ανα 2-3 ημερες.....αλλα και το φιλτρο μου ειναι στρωμενο........
------------------------- επισης ο αριθμος των ψαριων ειναι κανονικα για τα λιτρα μου.....
passive viewers......... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gohn1990 : 14-03-08 στις 15:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ελλατωσε το ταισμα για καποιες μερες, δεν παθαινουν τιποτα, και αλλαγες...
ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο σου, κ τι ψαρια εχεις μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
54 λιτρα,και μεσα εχω 4 guppy,2 glass catfish,1 pleco και 1 clown και 3-4 apple snails......η αληθεια ειναι οτι τα ταιζω 2 φορες την μερα αλλα οχι μεγαλες ποσοτητες.....
|
||||
|
||||
![]()
Δοκίμασε να μετρήσεις το νερό της βρύσης για να σιγουρευτείς ότι δεν φταίει το τεστ.
Ενυδρείο : 90 λίτρα κοινωνικό με λίγα φυτά. Ψάρια : 4 αρλεκίνους – 3 ροδόστουμα – 1 Cory Albino – 1 Kryptopterus minor - 7 Ancistrus τα 5 από γέννα. 2 apple snails. Φυτά : 4 ρίζες Anubias nana - Ceratophyllum demersum. Φίλτρα : ένα eheim 2213 Φως : 2 λάμπες 18w μια της Arcadia ροζ και μια λευκή της SYLVANIA. ![]() Tο ενυδρείο μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αμμωνια alert | stefapat | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 18-09-07 22:49 |
αμμωνια | τονυ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-08-07 14:27 |
ΑΜΜΩΝΙΑ | tolis13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 17-03-07 22:55 |
Η ΑΤΙΜΗ Η ΑΜΜΩΝΙΑ | MARG | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-02-07 12:48 |
AΜΜΩΝΙΑ | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 19-04-04 10:30 |