|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
εδώ και 3 εβδομάδες περιπου φιλοξενώ στο 60αρι ενυδρείο μου ενα ζευγαρι κριμπέμσις(θα σας κάνω μια παρουσίαση μολις βρω λιγο χρόνο, εξεταστική βλεπετε...). Όλα καλά πάνε πρόλαβαν ήδη να γεννήσουν. Το μόνο που με προβληματίζει λιγο είναι το γεγονός οτι το ζευγάρι δεν δείχνει προθυμία για φαγητό. Καμία από τις τροφές που εχω δοκιμάσει δεν τα έχει συγκινισει ιδιαίτερα.Προφανώς και τελικά τρώνε κατι απ'όλα αλλά.... Ή αυτά τα ψάρια είναι ανόρεκτα ή δεν έχω καταλάβει το γούστο τους στη διατροφή. Θα σας γράψω παρακάτω τις τροφες που τους δίνω.Η συμπεριφορά αυτή δεν παρουσιάστηκε τώρα, όσο τα έχω αυτη τη συμπεριφορα παρουσιάζουν. 'Οσοι φιλοξενείτε κριμπενσις γραψτε μου τί τους δίνετε. Για τα μικρά εχω προμηθευτεί sera mikropan την οποία τιμούν. tetraPrima mini granules sera granured sera vipagran tropical φυλλαράκια astra spirulina flake ευχαριστώ για το χρόνο σας |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδανικό περιβαλλον για κριμπένσις | fotis478 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 3 | 17-01-08 15:27 |
Τροφές για κριμπένσις. | πλυμμήρας | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 4 | 09-01-08 15:09 |
Τροφή για δίσκους. | Steve | Δίσκοι | 33 | 11-10-07 17:53 |
Τροφή για Δίσκους | geokary | Δίσκοι | 2 | 02-05-07 21:08 |
Τροφή για αρτέμια.. | joker | Bettas | 6 | 29-09-05 15:33 |