|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους βρηκα τον χρονο και ασχοληθηκα λιγο με την βελτιωση (ελπιζω) του aquascape.Εφτιαξα moss wall 40Χ50.Τωρα απλα θα περιμενω να δω τι θα βγει.Παντως το αποτελεσμα μου αρεσε αν και ειναι πολυ πολυ νωρις ακομη.Πιστευω να προλαβουμε τον διαγωνισμο...
![]() Οι φωτο απο την πρωτη μερα στησιματος.Πανω δεξια στην 1η φωτο διακρινεται και η σωληνα αποχετευσης που την εντυσα και αυτην με javva. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομιζω να προλαβαινεις τον διαγωνισμο και ειναι κριμα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τολη μεχρι τελος Απριλη δεν ειναι οι αιτησεις??Εχω 2 μηνες καιρο!Στο ενυδρειο μου δεν ξερω πως γινεται αλλα καθε βδομαδα κλαδευω javva.Κραταω αρχειο φωτογραφιων για τον τοιχο γιατι ειμαι περιεργος σε ποσο καιρο ακριβως θα ναι ετοιμος.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστα μεχρι τελος Απριλη.
Μακαρι να ειμαι λαθος, αλλά 2 μηνες για να κρυφτει τελειως η σιτα μου φαινονται λιγοι. Αν μπαινοβγαινει ευκολα, στα επομενα κλαδεματα γεμισε τη σιτα κι αλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Με βεντουζες μπαινοβγαινει πολυ ευκολα.Ετσι σκεφτομαι να κανω αν και το θεμα ειναι να μεγαλωσει η μος μεσα απο τις τρυπες.Βαζοντας και αλλη παλι θα πατιεται και δεν θα μεγαλωνει προς τα εξω.Ιδωμεν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πουλάω το δικό μου
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1η γεννα | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 7 | 09-09-07 00:45 |
Moss Wall HELP | dimitrisgiannoulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 25 | 19-04-07 22:06 |
java moss, Christmas Moss | deMetrIs | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 21-12-05 15:11 |
Η 1η ΓΕΝΝΑ | Filippos | Ζωοτόκα | 15 | 30-04-04 10:11 |