|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα. Θα ήθελα να μου πείτε αν τα φυτά που εχω αρκούν για να βρουν κρυψώνες τα γκαπάκια που περιμένω.
Εχω αnubias, microsorum, echinodorus, velisneria και ενα ακομη που δε ξερω πως λέγετε. Επισης ειναι και 2 πλαστικα. Διαβασα οτι το κερατόφυλο είναι ιδανικό αλλα δε μπορω να βρω. Λετε να παρω κανενα ακόμη η είναι αρκετά? Επισης να αναφέρω οτι εχω μαζι με τα γκαπυ 3 μολλυ μπαλουν 4 γατοψαρακια 2 rainbow sharks, 7 τετρα glowlight και ενα pleco. To ενυδρείο ειναι 93L. Φωτο υπάρχει στην υπογραφή μου. Ευχαριστώ!!!! |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Στην Λιμνη Με Τα Koi | ΝΕΝΔΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 24-03-15 01:01 |
Ερωτηση για τα φυτα και το CO2 | andrew_dh | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 08-05-07 18:31 |
τα πρωτα φυτα | naupaktos84 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 21-02-07 17:10 |
Και τα Φυτα τρελαθηκαν!!! | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 19-08-06 23:39 |
Προβληματα με τα φυτα | Emmanuela | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-01-03 14:04 |