|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά...
Μετα απο καιρό (6 μήνες )τα φυτά μου (ήταν τα μισά τότε) παρουσίασαν προβληματάκια...φαίνονται κάπως αδύναμα και μεγαλώνουν κάπως αργά θα έλεγα Θα ανεβάσω και μετρήσεις απο το ενυδρείο μου το βραδάκι... Μήπως το πρόβλημα με τα φυτά είναι οτι μεγαλώσαν και πολλαπλασιάστηκαν (είναι στην πλειοψηφία τους ταχείας ανάπτυξης) και η ιχθυοφόρτωση είναι σχετικά μικρή? Έχω 11 καρδινάλιους και 6 γαρίδες αμανο σε 125 λίτρα... ενυδρείο: Rio 125 lt (100 καθαρά) θερμοκρασία: 24 C Ph: 7 (με ανοικτά περίπου 4 ώρες) KH:6 NO2 ![]() No3:0 mg/l PO4 ![]() Φωτισμός: 2 x 28 watt Τ5 (1 Nature + 1 Daylight) + ανακλαστήρες Φωτοπερίοδος: 8 h Λίπανση: Κάθε μέρα 2.5 ml Κάλλιο και 3 φορές την εβδομάδα 0.4 ml Floorish Γενικό CO2: 1 φυσαλλίδα τα 2'' , σήμερα το πήγα 1 φυσσαλίδα το 1 sec Πόσες φυσσαλίδες Co2 πρέπει να βάλω? 18? σύμφωνα με το πίνακα? ή πρεπει να μετρήσω το ph πριν ανάψουν τα φώτα? Επίσης εμφανίστηκε σε μια anubia άλγη η οποία δεν φεύγει με τρίψιμο που προσπάθησα... Τι άλγη είναι αυτη? μαύρη? Σας παραθέτω και μια εικόνα με όλο το ενυδρείο μου για να μου πείτε μηπως χρειάζεται περισσότερο λίπασμα ή κατι άλλο Ευχαριστώ |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με φυτά! | candus | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-10-07 07:08 |
Πρόβλημα σε φυτά με αλάτι... | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 29-09-07 08:43 |
Πρόβλημα με φυτά | vouros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 15-03-07 14:35 |
Πρόβλημα με φυτό!!!!!!!!!! | xsilliga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 14-05-06 15:08 |
Πρόβλημα με φυτά | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 05-05-05 00:22 |