|
|||
|
|||
![]()
Μπορει να μου πει καποιος τι ρατσα ειναι αυτο το ψαρι το οποιο εφαγε ενα μικρο αλμπινο που ειχα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η φωτογραφία προσωπικά με μπερδεύει! Μήπως μπορείς να βγάλεις μια ποιο μεγάλη? και να φαίνεται το ψάρι από το πλάι.
|
|||
|
|||
![]()
Ok θα προσπαθησω να βγαλω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιο είδος που αναφέρετε ως Barb πρέπει να είναι
|
|||
|
|||
![]()
Tελικα εψαξα στο google και βρηκα οτι λεγεται Barbus schwanefeldi.
Ξερετε τα χαρακτηριστικα και συνηθειες του? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι tinfoil barb (Barbonymus schwanenfeldii) φτάνει τα 35 εκατοστά σε μήκος και ζει 8-10 χρόνια.
PH 6,5-7,5 GH 5 - 10 dGH KH 3 - 6 Θερμοκρασία 22–25 °C Κατά βάση φυτοφάγο αλλά τρέφεται και με έντομα-μικρότερα ψάρια. Δραστήριο και ειρηνικό είδος αλλά όταν πεινάσει θα καταβροχθίσει οτιδήποτε χωράει στο στόμα του. Ζει σε κοπάδια. Ελάχιστα λίτρα 150 Συνυπάρχει άνετα με κιχλίδες και με ψάρια μεγαλύτερα από αυτό |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάποιο ψάρι γέννησε. Τι να κάνω; | ψαρια και ψαρια | Ζωοτόκα | 10 | 19-12-06 22:27 |
Τι άλλο ψάρι να προσθέσω? | ψαρια και ψαρια | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-12-06 09:38 |
Τι άλλο ψάρι μπορώ να προσθέσω? | giorgaki20 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 03-12-06 19:55 |
Τι ψάρι είναι αυτό? [Ρuntius denisonii] | Cristos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-01-05 16:57 |
τι ειναι σωστο και τι λαθος τελικα? | paolo21r | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-10-04 12:23 |