|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας.Είμαι ο brother του betta-friend.Eγώ ειμαι 12 χρονών και ο αδελφός μου 13 {πολύ οξύθιμος για την ηλικία του}.Θέλω να σας ρωτήσω,αν είναι αναγκαστικό να έχουμε σε aquariums τισ νεροχελόνες.Γιατί έχω με τον αδελφό μου τρείς τις οποιες τις έχω σε μια ευρύχωρη στρογγυλή γυάλλα.Τον αδελφό μου θα τον ξαναβάλετε στο φόρουμ,γιατί τώρα είναι ετοιμοθάνατο το βρομομοναχάκι του.Είναι μια ώρα από πάνω του και το κοιτάει.Τον ηλίθιο όλο με αυτό ασχολείτε,με τα ψάρια του.Ενώ εγώ έχω 3 χελωνες,1 westie{είχα δημοσιεύσει ξανά στο site σας,αλλά μετά ο βλάκας ο αδελφός μου έγραφε τις βλακείες του}ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ενυδρειο μου προς το παρον | Katsanikakisxr | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 30-09-07 21:21 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Που ειναι το CO2? | spdm | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-02-07 15:56 |
Το ενυδρειο μου πλεον ειναι φυτεμενο και αρχισαν οι αποριες! | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 21-09-03 23:24 |