|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 100Χ40Χ40 Όγκος: 120 λιτρα Κατηγορία: Βιοτοπικο Φυτά: - Ψάρια / ¶λλα είδη: 3 Julidochromis Dickfeldi, πολλα Apple snails Διακοσμητικά υλικά: πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: μαυρο χαρτονι Φωτισμός: 2Χ30W Διάρκεια φωτισμού: 12 ωρες Φιλτράρισμα: Εheim Professionel Θερμοστάτης: 200 W Λίπανση: - Παροχή CO2: - Παράμετροι: pH:8.5 Γενική σκληρότητα (GH):14 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3): - Νιτρώδη (ΝΟ2): - Νιτρικά (ΝΟ3): - Αλλαγές νερού: 15 ημερες Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Λογω εντονου προβληματος με BGA που ασχημαινε εντελως το ενυδρειο αποφασισα να δοκιμασω την προσθηκη μερικων apple snails, και ετσι εγινε, ο αγαπητος Μιχαλης Τσομπανιδης, των οποιο ευχαριστω παρα πολυ, μου εφερε 30 σαλιγκαρακια απο γεννες, μαζι με 4 μεγαλα, και αμεσως μολις τα εβαλα μεσα αρχισαν δουλεια και ηδη μεσα σε μια εβδομαδα τα αποτελεσματα ειναι ορατα. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Να ευχαριστησω επισης το φιλο μου το Ζ_Χ για τα ψαρια! Παμε για αναπαραγωγες!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπος Tanganyika-Shelldwellers 40lt | mikenuke | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 74 | 14-01-11 13:57 |
Julidochromis dickfeldi | Obelix(Reifen) | Tanganyika | 1 | 05-11-03 22:26 |