|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμένο φίλτρο (1050 l/h) ενδείκνυται για το Rio 400 ή να προχωρήσω στο Eheim 2080 (1700 l/h)?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δές πέρα απο την κυκλοφορία και τον όγκο των υλικών που χωράει το καθένα.
|
|
|||
|
|||
![]()
1.Θα κρατησεις το εσωτερικο;
2.Τι και ποσα ψαρια θα βαλεις; |
|
|||
|
|||
![]()
λεω να το βγάλω το εσωτερικό.αφρικανικέσ κιχλίδες λέω να βάλω.το πόσες δεν το ξέρω.μ' αρέσει πάντως η πολυκοσμία.Μήπως θα ήταν καλή σκέψη να κρατήσω το εσωτερικό και να βάλω το 2028?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μεγάλη εμπειρία από ενυδρεία, δεν έχω. Το δικό μου το έχω περίπου 7 μήνες, αλλά θα σου πώ ένα πράγμα. Τώρα δε σε ενοχλεί, αλλά σε λίγο καιρό θα βλέπεις το φίλτρο στη μια άκρη και θα τρελένεσαι. Φυσικά είναι και θέμα συνήθειας, αλλά εγώ τελικά αποφάσισα να το βγάλω. Κάπου είχα διαβάσει ότι ένας εμπειρικός κανόνας είναι: το φίλτρο να είναι 3Χλίτρα σε ροή δηλ. στη περιπτωσή σου 1200λ/ω. Αν τα λέω λάθος οι διορθώσεις είναι επιθυμητές. Πάντως επίσης φυλικά καλύτερα καθηστερησε το, παρά να τσιγκουνευτείς....Στο τέλος θα τα δώσεις και θα τα έχεις δώσει διπλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
το 2028 για μονο του σε τοσα λιτρα δεν επαρκει!
|
|||
|
|||
![]()
το εχω διαβάσει κι εγω για το 3xλιτρα που λες,γι' αυτό ζητησα και τη βοήθεια των ειδικών.απλά ρωτάω αν μου αρκεί σε συνδυασμό με το εσωτερικό
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε 400 λ.καθαρο νερό έβαλα 2 2028 με τα σφουγγάρια τους και βιολογικό υλικό και είμαι πάρα πολύ καλά.Και σε περίπτωση που πάθω και καμμιά ζημιά σε ένα απο τα δύο προσωρινά μπορώ να την παλέψω με το ένα,ενώ μόνο με ένα 2080 άμα πάθει τίποτε και σε ακατάλληλη ώρα και μέρα τρέχα γύρευε.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για EHEIM 2217 classic | Maverick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-01-08 21:16 |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
Ψηφοφορια για eheim... | vasilakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 13-11-07 14:45 |
2028 η 2213 | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 05-09-07 18:55 |
eheim 2026 ή 2028 | harris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 17-03-05 21:27 |