|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα/σπέρα σας!
![]() Έχω ένα ενυδρείο (δεν είναι τελειωμένο) καθαρά 100 λίτρα με λευκή άμμο, 2 ξύλα mopani, 4 πέτρες και προς το παρών 3 ανούμπιες . Ο φωτισμός είναι της juwel 2 λάμπες των 18 watt (η μια ροζ) μόνο έχω αλλάξει τους ανακλαστήρες. Με 6 guppies 2 αρσενικά και 4 θηλυκά και 1 μωράκι (πότε έκαναν το γκαπάκι δεν πήρα χαμπάρι) πάντως ζει και δεν έχει σοβαρά προβλήματα την περισσότερη ώρα κρύβεται (πάλι καλά) τα άλλα μάλλον φαγώθηκαν. ![]() Το θέμα είναι ότι η μια γκαπίνα μου βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια , ίσα ίσα κουνάει την ουρά της και την περισσότερη ώρα βρίσκεται στην επιφάνεια. Την ώρα του φαγητού επειδή είναι το μικρό μέσα τρίβω καλά την τροφή αλλά η γκαπίνα, όταν τα άλλα πηγαίνουν πέρα δώθε για να προλάβουν αυτή περιμένει να έρθει η τροφή στο στόμα της το οποίο δεν κουνάει σχεδόν καθόλου. Έχει και ένα κόκκινο σημαδάκι στην κοιλιά μόνο από την δεξιά πλευρά (δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αλλά ας το ξέρετε και αυτό). Τι έχει πάθει? ![]() Τώρα για το μικρό ο Θεός μαζί του!! ![]() Ανέβασα και αυτές τις φωτογραφίες για να διευκολύνουν... Υ.Γ: Οι μετρήσεις είναι οκ ! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω φίλε η κοιλιά της είναι η μικρότερη από όλες τις άλλες.... Για δες και στη φωτογραφία!! (Φιλικός είναι ο τόνος για να μην παρεξηγηθούμε... )
|
||||
|
||||
![]()
όχι μη στεναχοριέσαι δεν έχει παρεξηγίσης όλι φοίλη είμαστε,μα δε ξέρω απλός μία γνόμη είταν το δικώ μου
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το θέμα. Τελικά η γκαπίνα ψόφησε!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πρόβλημα με την τροφή | lag | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 22-02-08 19:10 |
Πρόβλημα με τα φυτα μου | mindlord | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 22-01-08 00:52 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |
Τι συμβαίνει με την ξιφοφορίνα μου? | dimitrisgiannoulakis | Ζωοτόκα | 7 | 04-05-07 13:33 |
Πάλι πρόβλημα με γκαπίνα (φωτός) | Dina | Ζωοτόκα | 8 | 13-02-06 20:29 |