|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι στο στησιμο ενός νεου ενυδρείου malawi....... Αυτή τη στιγμή επιλέγω πέτρες για την τοποθετηση τους στο ενυδρείο. Εχω ήδη βάλει νερό και ενα πολύ ψιλόκοκκο χαλίκι χρώματος μπεζ. Μετά απο διάβασμα διαφόρων post θα τοποθετήσω και ενα φελιζολ 2.5 εκ στο πατο για να ειμαι πιο ησυχος....
Από φυτά σκέφτομαι να βάλω 1-2 anubias και 1-2 vallisneria. Τώρα παμε στα δυσκολα...... Εχω μεχρι τωρα αποφασίσει να βαλω labidochromis caeruleus (yellow) και pseudotropheus acei..... Επειδή δεν εχω εμπειρια καθολου απο αυτα τα ψαρια μπορει καποιος να μου πει πόσα από το καθε ειδος ? Καθώς και αναλογία αρσ.-θηλ. Το ενυδρειο μου ειναι το juwel 240.... Επισης υπάρχει δυνατοτητα να μπουν και melanochromis maingano ? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
Ενυδρείο Malawi | Maverick | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 06-02-07 19:16 |
Ενυδρείο malawi. | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 03-01-07 14:58 |
Νεο Malawi 160 lit. | Mitsos | Malawi | 23 | 08-05-06 11:14 |
Σε ενυδρείο με cichlids from Lake Malawi | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 22-01-03 14:47 |