|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Π.Σ.Φ.Ε. σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας για το 2008 που θα πραγματοποιηθεί στις 26/1/2008, ημέρα Σάββατο και ώρα 20:30 στο μεζεδοπωλείο"Βεγγέρα" (Ιδομενέως 1, Ηράκλειο).
Θα ακολουθήσει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και για όσους επιθυμούν, γεύμα με menu του καταστήματος, με τιμή συμμετοχής 15 ευρώ το άτομο. Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να καλέσετε το 6944966796 ή να στείλετε email στο manolakis@aquarist.gr. |
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο να επισημάνουμε οτι καλό θα ήταν να οριστικόποιήσουμε τις συμμετοχές μέχρι την Πέμπτη οπότε και να μπορέσουμε να κλείσουμε το τραπέζι. Παρακαλώ τους συνχομπίστες για την έγκαιρή απάντηση τους!
Σε περίπτωση που δεν βρίσκεται τον Νίκο μπορείτε να επικοινωνείτε και μαζίμου στο 6944628027. |
|
||||
|
||||
![]()
Απο Χανιώτες ποιοί θα πάμε?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
όπως σας έχω ξαναπεί, για φαγητό μην με ρωτάτε, η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια....εννοείται!
να σας πάρω με το matizακι????? :-p |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο άσε το matizaki γιατί από Σάββατο μας βλέπω Κυριακή να αποφτάξουμε.
![]() Εκτός κι αν παραλάβεις το Golf μέχρι το Σάββατο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το Μεγάλο Σάββατο εννοείς???
Τελικά δεν είναι πολύ σίγουρο γιατι μάλλον θα κατέβει η αδερφή μου για Σ/Κ λογω γάμου |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα μέσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ τελικά δεν μπορώ παιδιά....Δυστυχώς ετυχε να εχω καποια deadlines στη δουλεια και δεν...
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια εγω εχω γαμο στις 19:00 στη Παναγιτσα αρα ατυχησα!Πιστευω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπενθύμιση!
Η πίτα μας είναι σήμερα στις 21:00. Θα είμαστε στο μεζεδοπωλείο "Βεγγέρα", Ιδομενεως 1, στο κέντρο του Ηρακλείου. Σας περιμένουμε! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή της πίτας για το 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 60 | 22-01-08 20:47 |
Κοπή πίτας του ΠΣΦΕ Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 64 | 15-03-07 10:35 |
Κοπή Πίτας Π.Σ.Φ.Ε Αττικής | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 08-03-06 14:06 |