|
||||
|
||||
![]()
Ξερεις καποιος να μου πει τι φυτο ειναι αυτο????
|
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να είναι Eusteralis stellata ή Limnophila aromatica , όταν αναπτυχθεί το φυτό θα φανεί πιο σίγουρα , επίσης αν τρίψεις έξω από το νερό τα φύλα της aromatica βγάζουν μία ιδιαίτερη μυρωδιά.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πιο πολυ για L.aromatica μου κανει. Και τα δυο παντως ειναι πανεμορφα αλλα και ιδιαιτερα απαιτητικα φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Νομιζω οτι ειναι l. aromatica. To πηρα μαζι με αλλα κλαδεματα.Το ενυδρειο ειναι καινουργιο περιπου 1 εβδομαδας , θα δω πως θα παει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω και εγώ παιδιά είναι L.aromatica μου έδωσε κάποιος 2 κλαδάκια και αυτή τη στιγμή έχει εξελιχθεί στο πιο εντυπωσιακό φυτό του ενυδρείου(και έχει πολλαπλασιαστή αρκετά),αλλά είναι αρκετά απαιτητικό,βάλτο σε σημειό με αρκετό φώς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
TI EINAI??? | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 22-11-07 14:58 |
TI ΛΑΜΠΕΣ; | COSTAS21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-10-07 17:42 |
TI ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ???? | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 14-08-07 11:34 |
TI ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?? | alan boy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 27-03-07 17:54 |
TO "EASY BALANCE" THΣ ΤΕΤRA EINAI ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ? | GIWRGOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-12-04 11:07 |