|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους/ες...!Σήμερα το πρωί στις 12 μπόλιασα το ενυδρείο μου κ κάπου στις 3 έβαλα τα δύο καινούρια μου oranda!!! Μέχρι τώρα φαίνονται πολύ ζωιρά!Πήρα επείσης ένα μπουκαλάκι stress zyme.Μπορεί να μου πεί κανείς τί ακριβώς κάνει,πού χρησιμεύει κ πότε να το χρησιμοποιώ(άσχετα που διάβασα τις οδηγίες)???Επειδή το ενυδρείο που πήρα το μπόλι είχε πολλά ψάρια,αλλαγές να κάνω μία φορά την εβδομάδα το 1/3 ή πιό συχνά?Να ταίζω κανονικά ή λιγότερο συχνά
![]() ------------------------- Μπορώ να βάλω ένα μικρό γλύφτη μέσα??? Υ.Γ:¶ν δώ ότι τα καταφέρνω για 1-2μήνες, αργότερα θα φτιάξω ένα μεγαλύτερο ενυδρείο για συνέχεια...!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Και μία πρόχειρη φώτο: ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alusa : 09-01-08 στις 02:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιτέλους | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 12 | 15-10-07 23:00 |
Επιτέλους φυτεύτηκε! | Nik25 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 59 | 28-08-07 00:18 |
ΒΕΤΤΑ ....επιτέλους | georgetax | Bettas | 81 | 20-03-07 21:56 |
Επιτέλους | johnny98130 | Δίσκοι | 9 | 04-09-03 15:45 |
Επιτέλους Φωτογραφίες | tomeye | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-01-03 22:15 |