|
||||
|
||||
![]()
Το Σαββατο αγόρασα ενα θηλυκο μονομαχο και την επομένη το πρωι ειδα σε ολο του σχεδον το σωμα "ασπρα στιγματα" και τα πτερυγια του φαινονται λιγο στραπατσαρισμενα (τον αγορασα τηλεφωνικα και πηγα να τον παρω αφοτου εκλεισε το μαγαζι με αποτελεσμα να μην τον εχω "διαλεξει").
Ο μονομάχος εχει μπει σε στρωμένο ενυδρειο 20 λιτρων (μόνος του).... Μάλλον τα σημαδια αυτα τα εκανε απο το στρες της μεταφορας γιατι εκανα ωρα να τον παω στο "νεο" του σπιτι ....... Αυτη χθες του αρχισα θεραπεια με melafix και ανεβασα θερμοκρασια 28 C... Εχω στη διαθεση μου και costapur & ektozon..... Να χρησιμοποιησω κανενα απο αυτα ? Να προσθεσω αλατι ? PS. Μπορει καποιος να μου γραψει και τη δοσολογια του ektozon γαιτι το χαρτι με τις οδηγιες χρησης εχει βραχει και δεν φαινεται...... |
|
||||
|
||||
![]()
Μιλάς λοιπόν για ich ? Έτσι το καταλαβαίνω όπως το γράφεις! Αν ναι τότε:
Να προσθέσεις αλατάκι και να ανεβάσεις την θερμοκρασία στους 30 βαθμούς!!! Edit: Αλάτι 3γρ/λίτρο
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω ότι στο ick οι κηλίδες ειναι ασπρες μεν αλλα σαν "εξογκωματα"
Σε μενα ειναι σαν ζωγραφισμενες πάνω του.... Φαίνεται σαν τη φωτο του ψαριου στο κουτι του costapur ....... Τώρα σαν να θολωσε και το ματι του και εβγαλε και πανω του στιγμα!!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να κανω και τιποτα αλλο? Συγνωμη που επιμένω αλλά βλεπω γρηγορη επιδεινωση
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΦΩΤΟ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ | petros | Bettas | 3 | 24-05-07 01:02 |
ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ | georgetax | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 29 | 11-05-07 20:47 |
μονομαχος-γαριδες | alexinio | Bettas | 19 | 12-04-07 20:10 |
Επιθετικος Μονομαχος ? ? ? | Rayden | Bettas | 8 | 12-01-05 15:01 |