|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο μου στην αρχη:
![]() το ενυδρειο μου τωρα και θα γινουν πολλες αλλαγες ακομα: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειδες πως μπορει να γινει..??? μπραβο σου πολυ ομορφο....!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mεγάλη διαφορα απο το αρχικό στήσιμο ,μπράβο
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ομορφο. Δειχνει πολυ πιο φυσικο απο πριν, μπραβο! Το μονο που εχω να παρατηρησω ειναι οτι θα ηθελα μερικα ψηλοτερα φυτα στο πισω μερος,αλλα και παλι αυτο ειναι προσωπικο γουστο..
|
|
||||
|
||||
![]()
thanks παιδια.αυτη ειναι η αρχη ακομα,οντως,θελω να βαλω στο πισω μερος ψηλοτερα φυτα.παντος στα ψαρακια μου φενεται να τους αρεσει πολυ περισσοτερο!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο καλη συνεχεια!το μονο που παρατηρω εγω ειναι οι ασβεστολιθικες πετρουλες μεσα που θα σου ανεβαζουν τη σκληροτητα πραγμα οχι τοσο καλο για τα σκαλαρακια σου!
|
||||
|
||||
![]()
Έγινε πανέμορφο!!! Και έχεις ακόμα μέλλον ... φαντάσου αργότερα τι θα γίνει!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
ναι ε?δεν ειχα ιδεα!τις μικρουλες που ειναι διασκορπισμενες δεν λες?τις ειχα παρει απο pet shop.ποιος τροπος υπαρχει να τις τεσταρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Aν ειναι ολες ιδιου τυπου βγαλε μια και ριξτης μια σταγονα ακουαφορτε(HCl).Αν αφρισουν ειναι ασβεστολιθικες
|
||||
|
||||
![]()
Έχει βελτιωθεί πολύ το ενυδρείο σου!!! Μπράβο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ, πολύ, πολυ, πολυ, καλύτερο...
Εισαι σε πολυ καλο δρόμο. Τα ψαρακια σου θα σε λατρεψουν. |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.votsalo.net/productDetailsGR.asp?id=47
για αυτες μιλαω!ειναι σιγουρα ασβεστολιθικες!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το ονειρο σιγα σιγα βγαινει!! | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 05:00 |