|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Χθες το βράδυ καθώς καμάρωνα το σαλιγκαράκι μου planorbis corneus να καθαρίζει τα φυτά, μου φάνηκε πολύ ... μαλλιαρό. Πρόσεξα καλύτερα και το είδα γεμάτο από λευκά σκουλικάκια να κρέμονται από πάνω του!!!! ![]() Υπάρχει κάποιο φάρμακο να σκοτώνει τα σκουλικάκια, αλλά όχι τα σαλιγκαράκια; -------------------------Δεν γνωρίζει κανείς;;; ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lucy : 02-11-07 στις 17:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶σπρη σκόνη πάνω στα φύλλα της Elodea | chrisb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 09-03-07 18:34 |
sos λευκά σκουλικάκια | ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-01-06 14:35 |
Καφέ σημάδια πάνω στα φυτά | Liolios | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 03-01-06 18:05 |
Σκουλικάκια στο νερό. | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-04-03 18:39 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |