|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα,εχω ενα μαλαουι 250λιτρα και θελω, αν μπορει καποιος να μου πει τι λαμπες πρεπει να εχω?τωρα φοραω 2χ28βατ μια κανονικη και μια ψυχρου φοτισμου, 7 ωρες λειτουργουν,ειναι σωστο η οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε γενικες γραμμες δεν μας πειράζει τι φωτισμό έχει ένα μαλαουι ενυδρείο, οπότε μη ξοδευεις χρηματα σε ιδιαίτερες λάμπες.
Οτι πιο φθηνό βρίσκεις να αγοράζεις πάντα, το μόνο προβλημα θα ήταν λάμπες που δημιουργουν πολυ άλγη. Ακομα και με καποια φυτα στο ενυδρειο (ανουμπιες κλπ) και αυτα ειναι χαμηλων απαιτησεων, οποτε... μη ασχολησαι. Στο 400αρι μου εχω 2 τ8 (δεν θυμαμαι τι Watt) απο την ημερα που το εστησα (~Ιουλιος 2004) |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ 2 Τ8 εδώ και 5 χρόνια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα μπορουσες να βαλεις και μια sylvania grolux που εχει ροζ χρωμα για να αναδειξεις τις κοκκινες αποχρωσεις των ψαριων σου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω παιδια για την βοηθεια.
|
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτισμος | naupaktos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-08-07 15:17 |
Φωτισμος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 23-12-05 19:57 |
φωτισμος. | kpanos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-06-05 15:16 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 10-09-04 14:23 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | giannak | Φωτισμός | 3 | 28-07-04 15:14 |