|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν 4 μερες πηρα καποια φυτα για το ενυδρειο μου.. πηρα καποια που μου τα συστησε ως ανθεκτικα..
Σημερα παρατηρησα οτι τα περισσοτερα απο αυτα εχουν ψιλοκιτρινισει, λιγα στις ακρες των φυλων εχουν σαπισει κ.λ.π. σε τι οφειλετε αυτο? Απο το PetShop δε μου δωσε κατι για λιπασμα.. Μηπως φταιει αυτο? Ευχαριστω εκ των πρωτέρων |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μία αστεία ερώτηση που μου ομως μου δημιουργεί πρόβλημα | kostasthess_ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-10-07 22:26 |
Αραχνη πανω απο τα φυτα μου | gleboukas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 06-11-06 19:09 |
Φυτα στο ενυδρειο μου! | CC-Gio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 13-08-06 19:43 |
Τα ψαρακια μου ξυνονται στα φυτα. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 06-03-04 02:29 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |