|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
γεια σας λεγομαι αχιλλεας κ εχω 4 ενυδρεια.2 με ψαρια κ 2 με ιγκουανες.το ενα ειναι 120 λιτρα κ εχω μεσα 1 οσκαρ 2 πακο 4 αφρικανικες κιχλιδες 3 γατοψαρα 1 ζεβρα κ 2 γλυφτες.Το αλλο ειναι 150 λιτρα κ εχω μεσα 3 πανγκασιους 1 φαιρμαουθ 1 μαχαιροψαρο 1 γλυφτη 1 παπαγαλο κ 1 αστακο.Οι ιγκουανες μου ειναι 3 χρονων αρσενικη κ η αλλη ειναι 1 χρονου.Τωρα παρηγγειλα ενα ενυδρειο 120χ40χ55 reef με οτι χρειαζεται κ περιμενω να μου ερθει στις 20 του μηνος.αν μπορειτε να με ενημερωσετε για το πως να ξεκινησω κ τι να κανω...πως θα φτιαξω το νερο? τι θα στρωσω κατω? τι ειναι ο αραγωνιτης? αν θα βαλω τωρα το βραχο κ ποσα κιλα να βαλω? το ενυδρειο θα ειναι 264 λιτρα. ευχαριστω προκαταβολικα αχιλλεας
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αποριες για νεο θαλασσινο | kazanasb | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 21-03-06 16:32 |
Θαλασσινο ενυδρειο | ozrica | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 07-03-06 03:45 |
Θαλασσινο Ενυδρειο | EYAKI | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 29-12-05 08:46 |
Η πρωτη αποπειρα για θαλασσινο ενυδρειο ... | Tricky | Fish Only | 29 | 08-10-05 12:17 |