|
||||
|
||||
![]()
Επειδη ενας φιλος μου σκεφτεται να κανει sump στο θαλασσινο του και ειναι επικινδυνο να τρυπησει
τον πατο του υπαρχοντος ενυδρειο σκεφτεται να αγορασει αυτη την υπερχειληση... http://www.aquaristic.net/shop.php/s...or/manufac.870 Η tunze αποριφθηκε γιατι διαβασα οτι βγαζει μονο 1500λ/ω. To θεμα ειναι αν θα κατεβαζει τοσο νερο ωστε να δουλεψει με μια eheim compact 3000. Tι λετε? Απο θορυβο ξερεις κανεις αν κανει ?
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια υπερχείλιση που δεν χρησιμοποιώ, παρόμοια, άλλη μάρκα, όλη απο μαύρο πλέξι για μην πιάνει άλγες, και χειρίζεται 4.000 λαω άνετα (το bulkhead έχει εσωτερική διάμετρο 2 ίντσες!)
Αν σε ενδιαφέρει, let me know. |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφερομαι κι εγω!!!! μπορεις να δωσεις παραπανω πληροφοριες?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπερχειλιση του φτωχου!!!! | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 37 | 06-12-14 06:15 |
Υπερχειλιση... | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 12-12-07 11:13 |
Υπερχείληση | ANEMOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 14 | 26-07-06 13:46 |
Κατασκευή υπερχείλισης. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-01-06 00:46 |
Υπερχείλιση - προβλημα η οχι? | γαυρος | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 26-07-05 14:16 |