|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο μονομαχοενυδρείο μου (20λτ) έχω και τέσσερις αμανο. Το απόγευμα έκανα καποιες αλλαγες στις θέσεις των φυτων και εβαλα νεα φυτα. Λογω της αναταραξης του υποστρωματος θόλωσε και αποφάσισα να κάνω μια μικρη αλλαγη νερου. Συνολικα αλλαξα 4 λιτρα. Εβαλα 1λτ ζεστό βρύσης και 3λτ απιονισμενο, προσθεσα stress coat και χωρίς να περιμενω (αφου το νερό βρύσης ήταν μονο 1λτ) το προσθεσα στο ενυδρειο. Οι αμανο αντεδρασαν πολυ ασχημα, αρχισαν να τρεχουν και να χτυπιουνται. Τωρα οι δυο εχουν γυρισει ανασκελα σαν κατσαριδες και οι αλλες δυο κρυφτηκαν. Μεχρι στιγμης ο μονομαχος φαινεται καλα. Υπαρχει ελπιδα ή τις σκότωσα? Τι λετε να συνεβη?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκινησε το στρωσιμο για τις κιχλιδες μου... | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 07-11-07 20:56 |
φωτο απο τις ομορφιες μου! | GODLIGHT | Φωτογραφίες μελών | 10 | 30-05-07 00:56 |
Να και μια απο τις αγαπημενες μου | Nik25 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 15-04-07 08:08 |
Γαριδούλες!!! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 13 | 19-08-04 01:22 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |