|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Για δειτε και πειτε μου...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δε φαίνεται πολύ καλά από τη φώτο (δεν είναι σε full flare - με τεντωμένα τα πτερύγιά του δηλαδή), αλλά πρέπει να είναι ένας πολύ ωραίος royal blue (χρώμα) veil tail (τύπος ουράς)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε γυάλα είναι ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Και βλεπω και ενα κοχυλι μεσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Για τη γυάλα τα είπαμε σε άλλο ποστ,το κοχύλι δεν το είδα πριν
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τι να βαλω ομως για να μην φαινεται αδεια η γυαλα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια anubia ίσως!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί είναι επικίνδυνα τα κοχύλια βρε παιδιά? Να τα βγάλω κι εγώ??
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί έχουν αιχμηρές άκρες και είναι πολύ πιθανόν να σκιτούν τα πτερύγια του μονομάχου σου!
Επίσης τα φυσικά κοχύλια είναι ασβεστολιθικά και ανεβάζουν τη σκληρότητα του νερού σου στο περιβάλλον ενός ψαριού που θέλει μαλακό νερό!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Ασπρη μουχλα στο υποστρομα και σε κανα 2 φυτα.Τι μπορει να ειναι? | xripas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-04-07 09:10 |
ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ????? | KARAGIANNISV | Malawi | 12 | 18-02-07 20:26 |
ο μονομαχος μου τελειωσε το Σχολειο Ανορθοδοξου Πολεμου.... | iraklis | Bettas | 9 | 05-05-05 23:00 |
ΤΙ ΕΙΔΟΣ ΕΙΝΑΙ??? | reefland | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 1 | 30-09-04 00:37 |