|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι αγαπητοί μου φίλοι με την σειρά μου και εγώ θα ήθελα την γνώμη σας για την πορεία του ενυδρείου μου.Πρόκειτε για ένα JUWEL 300L RIO το οποίο εδώ και τέσσερις μέρες φιλοξενεί τους πρώτους μου φίλους (2 ramirez jumbo,2pleco,2 pepper corydoras,2 gourami moonlight-pearl,2 σκαλάρια μαύρα και 2 clown) για πείτε??? σκαίφτομαι να προσθέσω αρκετά φυτά ακόμα,από ψαράκια τι άλλο θα μπορούσα να βάλω? η φωτό είναι λίγο χάλια γιατί είναι από κινιτό αλλά συντομα θα έχουμε καλύτερες καθώς και αναλυτική παρουσίαση ενυδρείου με πολλές φωτό αλλά και μετρήσεις κτλ.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα βακτιριδια καθε ποτε? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-06 00:41 |
Να και κατι που δεν βλεπεις καθε μερα. | Gorgi | Malawi | 5 | 27-11-04 21:23 |
Γεννανε καθε 7 μέρες. | Νίκος | Δίσκοι | 23 | 10-09-04 21:48 |
Καθε αρχη και δυσκολη Νο.2 ! | george | Malawi | 43 | 13-01-03 20:57 |
ΚΑΘΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:10 |