|
|
||||
|
||||
![]()
Ήθελα τη γνώμη σας για δύο τύπους αραγωνίτη της Carib-sea.
Τον Οcean Direct που είναι νέος και πολύ διαφημιζόμενος Και τον κλασσικό και δοκιμασμένο Arag-Alive (Bahamas oolite). Βρίσκομαι στο στάδιο της μετακόμισης και λέω με την ευκαιρία που θα ξεστήσω τελείως το ενυδρείο να κάνω και κάποιες αλλαγές, όπως την προσθήκη υποστρώματος, την έξωση των δύο ενοχλητικών damsel, ένα καλύτερο στήσιμο του βράχου ίσως… |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις πμ.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικά, αραγωνίτης να ΄ναι και ότι να ΄ναι…. Την κοκκομετρία να προσέξεις να είναι λεπτή.
Δεν ξέρω τείνω να συμφωνήσω με φίλο που δεν έχει σε «υπόληψη» αυτού του είδους τις συσκευασίες. Το σακουλάκι το μικρό έχει μέσα βακτηρίδια και τι ρόλο παίζει? Αν είναι όντως βακτηρίδια η υπόλοιπη άμμος είναι ζωντανή? Αν ναι τι χρειάζεται το σακουλάκι? …Απορίες… (Να είμαστε ευκολόπιστοι άραγε?) ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ είμαι της ίδιας γνώμης δηλαδή καλύτερα το δοκιμασμένο και σίγουρο και αποφυγή των πειραματισμών όσο κι όπου αυτό είναι εφικτό.
Οπότε πάμε για Bahamas Oolite λευκό και λεπτόκοκκο; |
|
|||
|
|||
![]()
Mηπως ξερει καποιος που μπορουμε να βρουμε τον συγκεκριμενο τυπο αραγωνιτη? (bahamas oolite)
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρώτησες στα καταστήματα?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ζωντάνεμα αραγωνίτη | ginodim | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 26-05-07 00:45 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |
Επιλογή σκύλου | tzimakos | ¶λλα ζώα | 127 | 12-01-07 17:01 |
Επιλογή pleco | John T | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 09-10-06 10:05 |
επιλογή pleco | dim | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 16-11-04 00:27 |