|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
στο πετ σοπ μου εδωσαν την micropan τησ sera.κανει για τα μονομαχακια??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να μην κανει...??
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη οι περισσοτεροι εχουν liquid....αρα κανει κ αυτη που εχω εγω σωστα??
|
|
||||
|
||||
![]()
Το καλύτερο είναι να αρχίσεις την καλιέργεια αρτέμιας μια και τα μωρά μονομαχάκια θένε η τροφή να κολυμπάει και όχι να επιπλέει!!!
|
||||
|
||||
![]()
Έλα που δεν κάνει...
![]() ΥΓ: Είπαμε να κάνεις και αναζήτηση, μην ξεχνιόμαστε! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ARTEMIA???
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβες τώρα γιατί με βρήκες απότομο σε αυτό το ποστ σου ?
http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?t=19554
|
||||
|
||||
![]()
..................................
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε επειδή είσαι καινούρια...
![]() Δες εδώ, έχει ωραίες πληροφορίες και φώτος από καλλιέργεια αρτέμια: http://www.aquatek.gr/vb/showthread....hlight=artemia Αλλά μη φοβάσαι να πατάς το κουμπάκι ''αναζήτηση''!!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι θα γινει αν; | Yiannis59 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-06-07 20:41 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
ενυδρειο 150 λιτρων αν δεν κανω λαθος | marios400 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 28-03-06 10:17 |
τι ακριβως κανει ο transhipper???? | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 17-02-05 08:27 |
τι κανω τωρα? | _jimmakos_ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-12-04 02:57 |