|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια,
ξεκίνησα το δεύτερο ενυδρείο με tanganyika. Είναι 80Χ35Χ45(120 λίτρα μικτά). ![]() Αρχικά το έκανα για να βάλω julidochromis transcirptus(που μου έρχονται απο βδομάδα),μετά από σκέψη όμως αποφάσισα να βάλω και neolamprologus multifasciatus(ένα τρίο) από γέννες που έχω(θα βάλω ακόμα 60-70 κοχύλια και θα τα απλώσω προς την πέτρα αριστερά) ![]() Σκοπός να συνυπάρξουν αρμονικά και να βγάλω γέννες. Τι λέτε θα πετύχει? |
|
||||
|
||||
![]()
Βλεπω δυο φιλτρα η εχεις κανει τα κολπα σου φανταστικε φωτογραφε??
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά βλέπεις Σωτήρη,πήρα πακέτο προσφορά το ενυδρείο μαζί φίλτρο και θερμοστάτης.Το φίλτρο είναι eheim από εκείνα που μπαίνει σφουγγαράκι και έκοψα το μισό και το υπόλοιπο μέρος έβαλα substrat και έβαλα και το παλιό που είχα και το γέμισα με substrat.
Η ροή είναι 480 λ/ω και τα δύο μαζί. |
|
||||
|
||||
![]()
Και ομως θα μπορουσε να ειναι καλλιτεχνικα κουνημενη φωτογραφια...
Το ενυδρειο ειναι καινουργιο και δειχνει καπως αφυσικο.. Επισης το background θυμιζει λιγο τραπεζομαντηλο.. Τιποτε σε μονοχρωμο δεν ειχες? |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιες οι πετρες (κι οταν πιασουν και την αλγη τους θα φαινονται πιο ωραιες).
Ειδα σε ενα αλλο ποστ οτι παιρνεις 3 juli. Θαπρεπε κανονικα να παρεις 5-6 για να σου βγει ζευγαρι και μεχρι τοτε να μοιραζεται η επιθετικοτητα - με 3 φοβαμαι οτι πολυ γρηγορα 1 απ τα 3 θα γινει θυμα. |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το τοπιο με τους βραχους καθως και αγριο.....ωραιο το καινουργιο σου ενυδρειο...πισω ειναι κουρτινα αυτο που φαινεται...??/
|
||||
|
||||
![]()
εγω νομιζω οτι ειναι κουρτινα........
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναί παιδιά είναι η κουρτίνα του δωματίου,θέλω να βάλω ένα αυτοκόλλητο μπλέ προς το σκούρο αλλά δέν τα κατάφερα(έμεινε αέρας)και περιμένω έναν φίλο που το κατέχει το άθλημα να το κάνει.
Τόλη κανονικά έτσι έπρεπε να κάνω αλλά μου βγαίνει κάπως ακριβά και αποφάσισα να ρισκάρω,ελπίζω μέσα στα τρία να έχω θυληκιά και να ξεχωρίσει γρήγορα το ζευγάρι. Η πέτρες είναι στρόγγυλες και αρκετά όμορφες. Μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά των multi,ο αρσενικός που έβαλα δέν ήταν κυρίαρχος στο εξηντά λιτρο ενώ τώρα έχει βάλει της θυληκιές ανάμεσά του και δείχνει απο την αρχή ποιός είναι το αφεντικό,επίσης ενώ ήταν πιό σκούρος τώρα το χρώμα του έχει ανοίξει. Δείχνουν επίσης οτί τους αρέσει η πέτρα γιατί βολτάρουν συνέχεια,βέβαια όταν νιώθουν κίνδυνο τρέχουν πίσω στα κοχύλια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 58 | 18-04-08 06:20 |
TANGANYIKA | Z_X | Tanganyika | 20 | 17-06-07 10:17 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |
tanganyika vs mallawi i think both | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 19:09 |